Αρχική σελίδα  
 

Share |

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ - ΙΟΥΛΙΟΣ 2007

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΕΦΑΝΙΑ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

Στεφανία ΠαπαδημητρίουΣε τρεις διεθνείς αγώνες είχε την ευκαιρία να συμμετάσχει και να διακριθεί η πρωταθλήτρια του Ελληνικού Ιππικού Ομίλου Στεφανία Παπαδημητρίου με τον ίππο της Flamme d' Aunis.

  • Στο CSI** Predazzo του Predazzo της Ιταλίας στις 29 Ιουνίου - 1 Ιουλίου 2007 με καλά αποτελέσματα.
  • Στο CSI** Cortina d' Ampezzo της Cortina της Ιταλίας στις 13-15 Ιουλίου 2007, όπου έλαβε μέρος σε τρία αγωνίσματα, με καλύτερες επιδόσεις τη 2η θέση στο 6ο Αγώνισμα με εμπόδια ύψους 1,30 μ. και την 8η θέση στο 22ο Αγώνισμα με εμπόδια ύψους 1,30 μ.
  • Στο CSI*** Cortina d' Ampezzo της Cortina της Ιταλίας στις 26-29 Ιουλίου 2007, όπου έλαβε μέρος σε τρία αγωνίσματα, με καλύτερη επίδοση την 5η θέση στο 10ο Αγώνισμα με εμπόδια ύψους 1,30 μ..

Στη φωτογραφία η Στεφανία Παπαδημητρίου ιππεύει στο ειδυλλιακό τοπίο της Cortina κατά της διάρκεια του CSI** Cortina d' Ampezzo. Η φωτογραφία είναι προσφορά του φωτογράφου Fabio Rosetti από το φωτογραφικό πρακτορείο Digital World.

 

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΜΑΝΟΥΕΛΑ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗ

Σε δύο διεθνείς αγώνες είχε την ευκαιρία να συμμετάσχει και να διακριθεί η πρωταθλήτρια του Ελληνικού Ιππικού Ομίλου Εμμανουέλα Αθανασιάδη με τους ίππους της Rimini Z και Scaramouche.

  • Στο CSI***** Estoril του Estoril της Πορτογαλίας στις 19-21 Ιουλίου 2007, όπου έλαβε μέρος σε έξι αγωνίσματα και μεταξύ των άλλων, με τον ίππο Scaramouche, κατέλαβε την 15η θέση στο 4ο Αγώνισμα με εμπόδια ύψους 1,50 μ..
  • Στο CSI**** La Coruna στη La Coruna της Ισπανίας στις 27-29 Ιουλίου 2007, όπου έλαβε μέρος σε έξι αγωνίσματα και μεταξύ των άλλων, με τον ίππο Scaramouche, κατέλαβε την 11η θέση στο 2ο Αγώνισμα με εμπόδια ύψους 1,45 μ..

 

ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΑΣΗΜΑΚΗ

Κώστας ΑσημάκηςΣτις 24-29 Ιουλίου 2007 διοργανώθηκαν στο Bexter Hof του Herford της Γερμανίας οι Sparkassen German Friendships 2007 υπό την αιγίδα της Γερμανίδας Καγκελαρίου Angela Merkel. Χάρη στη διακριτική μεσολάβηση του Ελληνικού Ιππικού Ομίλου, ο φέρελπις αθλητής του Κώστας Ασημάκης είχε την ευκαιρία για δεύτερη φορά να κληθεί και να συμμετάσχει στην επιτυχή διοργάνωση.

Στη διεθνή ιππική συνάντηση που διεξήχθη για πέμπτη χρονιά  συμμετείχαν παιδιά και νέοι από 35 χώρες και προπονήθηκαν μαζί για μια εβδομάδα με το σύνθημα Friendships NO championships, αποκομίζοντας πολύτιμη αθλητική εμπειρία. Οι ιππείς διαγωνίστηκαν σε ζεύγη που αποτελούνταν από ένα Γερμανό και έναν προσκεκλημένο αθλητή, στο πλαίσιο της έννοιας της φιλίας που αποτελεί και το στόχο της διοργάνωσης. Οι προσκεκλημένοι αθλητές ίππευσαν άλογα που τους παρείχαν οι διοργανωτές.

Ο Έλληνας αθλητής με τον ίππο Sandos 22 και ο Γερμανός αθλητής Jan Aufdemkamp και τον ίππο Orasha 2 σχημάτισαν την ομάδα Pialotta και έλαβαν μέρος σε τρία αγωνίσματα με καλύτερη επίδοση τη 13η θέση στο 5ο Αγώνισμα με εμπόδια ύψους 1,30 μ..

Στη φωτογραφία ο Κώστας Ασημάκης εισέρχεται στο Bexter Hof κατά τη τελετή υποδοχής στους Sparkassen German Friendships 2007 κρατώντας το ελληνικό πλακάτ υπό τους ήχους ελληνικής λαϊκής μουσικής! Η φωτογραφία προέρχεται από το φωτογραφικό πρακτορείο της Simone Nagel.

 

ΑΛΛΕΠΑΛΛΗΛΕΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Συγχαρητήρια στην Εθνική Ομάδα!

Η Εθνική Ομάδα Ενηλίκων κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Ομαδικό Αγώνισμα του Κυπέλλου Εθνών (Nations Cup) στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Σόφιας (CSIO****-W) στη Βουλγαρία, το οποίο διεξήχθη με επιτυχία στις 28 Ιουνίου - 1 Ιουλίου 2007! Η Ελληνική Ομάδα στην οποία συμμετείχε και ο πρωταθλητής του Ελληνικού Ιππικού Ομίλου Γιώργος Δημαράς με τον ίππο Mandela συγκέντρωσε στους δύο γύρους του ομαδικού αγωνίσματος 33 βαθμούς καταλαμβάνοντας τη 3η θέση και πετυχαίνοντας έτσι τον πρώτο από τους στόχους της μέσα στο 2007.

Λίγες μέρες αργότερα στις 5 - 8 Ιουλίου 2007 η Εθνική Ομάδα Ενηλίκων κατέλαβε την τέταρτη θέση στο Ομαδικό Αγώνισμα του Κυπέλλου Εθνών (Nations Cup) στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Κωνσταντινούπολης (CSIO****-W) στην Τουρκία! Η Ελληνική Ομάδα στην οποία συμμετείχε και πάλι ο πρωταθλητής του Ελληνικού Ιππικού Ομίλου Γιώργος Δημαράς με τον ίππο Fakir du Manoir είχε σταθερά αποτελέσματα και από τη νικήτρια Ουκρανία την χώρισαν στο τέλος μόνο 8 βαθμοί ποινής.

Μετά την 3η θέση στη Σόφια, η 4η θέση στην Κωνσταντινούπολη έδωσε στην Εθνική Ομάδα περισσότερους διεθνείς βαθμούς και στο Γιώργο Δημαρά την πρόκριση στους Πανευρωπαϊκούς του 2007 στο Mannheim της Γερμανίας! Ο Γιώργος Δημαράς με τον ίππο Fakir du Manoir είναι ο δεύτερος αθλητής του Ελληνικού Ιππικού Ομίλου που προκρίνεται στους Πανευρωπαϊκούς του 2007 μετά την Εμμανουέλα Αθανασιάδη που θα αγωνιστεί με τους ίππους Rimini Z και Scaramouche.

 

« ΙΟΥΝΙΟΣ 2007                    ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2007 »

ΑΡΧΕΙΟ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ