Αρχική σελίδα  
 

Share |

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ - ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2008

ATHENS CSI2* 2008

Γρηγόρης ΒόγληςΣτο διεθνή αγώνα ATHENS CSI2* 2008 που διοργάνωσε η Ελληνική Ομοσπονδία Ιππασίας και διεξήχθη στις 26-28 Σεπτεμβρίου 2008 το Ολυμπιακό Κέντρο Ιππασίας στο Μαρκόπουλο, με συμμετοχή 10 χωρών, είχαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν και να διακριθούν αθλητές και ίπποι του Ελληνικού Ιππικού Ομίλου.

Οι αθλητές του Ομίλου διακρίθηκαν στα εξής αγωνίσματα:

Κατηγορία 1 (ύψος: 1,20 / 1,25 μ.)
4ος ο Γρηγόρης Βόγλης με τον ίππο Oleis De Chenee

Κατηγορία 10 (ύψος: 1,40 μ.)
6ος ο Γιώργος Δημαράς με τον ίππο Lami du Hameau

Επίσης συμμετείχαν με καλά αποτελέσματα η Άννα Λεβή με τον ίππο Varient, ο Κώστας Μαρινάκης με τους ίππους Sympa de la Cour και Jerk du Bigot, ο Κώστας Ασημάκης με τον ίππο Liberto De Safray, η Μαρία Παπουρδάνου με τον ίππο Nikiboko και η Ευδοξία Σακελλαρίδη με τον ίππο Kali de la Hague.

Στη φωτογραφία ο Γρηγόρης Βόγλης που διακρίθηκε στο 1,20 μ. / 1,25 μ.. Η φωτογραφία προέρχεται από τα φωτογραφικό πρακτορείο Sports In time.

 

35ο ΒΑΛΚΑΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΥΠΕΡΠΗΔΗΣΗΣ ΕΜΠΟΔΙΩΝ

Κώστας ΑσημάκηςΣτο 35ο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Υπερπήδησης Εμποδίων που διεξήχθη στην Φιλιππούπολη της Βουλγαρίας στις 4-7 Σεπτεμβρίου 2008 συμμετείχαν αθλητές και ίπποι του Ελληνικού Ιππικού Ομίλου με εξαιρετικές επιδόσεις.

Ο Γρηγόρης Μαρινάκης με τον ίππο Loulou du Quesnay και η Ευδοξία Σακελλαρίδη με τον ίππο Kali de la Hague έλαβαν χρυσά μετάλλια για την 1η θέση στο Ομαδικό Βαλκανικό Πρωτάθλημα στην κατηγορία Εφήβων.

Χρυσό μετάλλιο έλαβε επίσης ο Κώστας Ασημάκης με τον ίππο Liberto de Safray στο Ομαδικό Βαλκανικό Πρωτάθλημα στην κατηγορία των Νεαρών Ιππέων, στην οποία η Ελληνική Ομάδα κατέλαβε την 1η θέση.

Τέλος η Αντωνία Ποντίκη με τον ίππο Mirabelle du Theil έλαβε αργυρό μετάλλιο για τη 2η θέση στο Ομαδικό Βαλκανικό Πρωτάθλημα στην κατηγορία Παίδων και ανακηρύχθηκε χάλκινη βαλκανιονίκης στο ατομικό αγώνισμα των Παίδων.

Ο Ελληνικός Ιππικός Όμιλος συγχαίρει θερμά τους αθλητές του και τους εύχεται κάθε πρόοδο!

Περισσότερες πληροφορίες για της επιδόσεις των Ελλήνων αθλητών μπορείτε να δείτε στο σχετικό δελτίο τύπου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ιππασίας.

Στη φωτογραφία ο Κώστας Ασημάκης με το Liberto de Safray που διακρίθηκαν στο Ομαδικό Βαλκανικό Πρωτάθλημα στην κατηγορία των Νεαρών Ιππέων. Η φωτογραφία είναι προσφορά του φωτογραφικού πρακτορείου Αλέξης Βασιλόπουλος.

 

3η ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ ΑΘΛΗΤΗ

Το Ολυμπιακό Κέντρο Ιππασίας στο Μαρκόπουλο επέλεξε η Ελληνική Ομοσπονδία Ιππασίας για να πραγματοποιήσει την 3η Ημερίδα για την Άδεια Ικανότητας Αθλητού που διεξήχθη στις 6 Σεπτεμβρίου 2008.

Η μαθήτρια της Ιππικής Ακαδημίας του του Ελληνικού Ιππικού Ομίλου Άννα Μητροπούλου, που έλαβε μέρος στην Ημερίδα, απέκτησε την Άδεια Ικανότητας Αθλητού για το αγώνισμα της Υπερπήδησης Εμποδίων  και για το αγώνισμα της Ιππικής Δεξιοτεχνίας. Ο Όμιλος της εύχεται πολλές επιτυχίες!

 

« ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2008                   ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2008 »

ΑΡΧΕΙΟ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ