Αρχική σελίδα  
 


ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ - ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2009

9η ΗΜΕΡΙΔΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ 2009

Στις 25 Οκτωβρίου 2009 πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Αθλητικού Ιππικού Ομίλου Β. Αττικής η 9η Ημερίδα Περιφερειών Αττικής σύμφωνα με την αγωνιστική προκήρυξη της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ιππασίας.

Από τον Ελληνικό Ιππικό Όμιλο διακρίθηκαν στο Αγώνισμα Ελεύθερης Συμμετοχής (1,05 μ.) η Ευδοξία Σακελλαρίδη με τον ίππο Kali de la Hague που κατέλαβαν τη 4η θέση. Ο Ελληνικός Ιππικός Όμιλος κατέλαβε την 4η θέση στο Ομαδικό Αγώνισμα Περιφερειών.

 

1οι ΑΓΩΝΕΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΥΠΕΡΠΗΔΗΣΗΣ ΕΜΠΟΔΙΩΝ 2009

Κωνσταντίνος ΜαρινάκηςΣύμφωνα με την αγωνιστική προκήρυξη της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ιππασίας ο Ελληνικός Ιππικός Όμιλος θα φιλοξενούσε στις εγκαταστάσεις του τους 1ους Αγώνες Κυπέλλου Υπερπήδησης Εμποδίων 2009 στις 16-18 Οκτωβρίου 2009. Ωστόσο οι κακές καιρικές συνθήκες υποχρέωσαν την Οργανωτική Επιτροπή να ματαιώσει τους Αγώνες την Παρασκευή 16 και την Κυριακή 18 Οκτωβρίου. Το Σάββατο 17 Οκτωβρίου διεξήχθησαν τρία από τα αγωνίσματα της πρώτης και της δεύτερης μέρας των Αγώνων κατά την Προκήρυξη.

Από τον Ελληνικό Ιππικό Όμιλο διακρίθηκαν οι εξής:

Κατηγορία Ν5-1 (1,10 μ.)
2ος ο Γρηγόρης Βόγλης με τον ίππο Quelly Briquedalle

Κατηγορία Ν6-1 (1,15 μ.)
2ος ο Γρηγόρης Βόγλης με τον ίππο Whisper

Κατηγορία Γ2 (1,15 μ.)
1ος ο Κωνσταντίνος Μαρινάκης με τον ίππο Jour Gi
4η η Ευδοξία Σακελλαρίδη με τον ίππο Lando Ri
5ος ο Κωνσταντίνος Μαρινάκης με τον ίππο Loulou du Quesnay
6η η Μαρία Παπουρδάνου με τον ίππο Colour Line

Στη φωτογραφία ο Κωνσταντίνος Μαρινάκης που διακρίθηκε στην κατηγορία Γ2.
Η φωτογραφία είναι προσφορά του φωτογραφικού πρακτορείου Photobit.net.

 

Η' ΑΓΩΝΕΣ ΙΠΠΙΚΗΣ ΔΕΞΙΟΤΕΧΝΙΑΣ 2009

Στις 10-11 Οκτωβρίου 2009 πραγματοποιήθηκαν στον Ιππικό Όμιλο Βαρυμπόμπης οι Η' Αγώνες Ιππικής Δεξιοτεχνίας 2009 σύμφωνα με την αγωνιστική προκήρυξη της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ιππασίας.

Αλεξάνδρα ΤαχιάτηΑπό τον Ελληνικό Ιππικό Όμιλο διακρίθηκαν οι εξής:

Αγώνισμα Α4 Children Team
2η η Αλεξάνδρα Ταχιάτη με τον ίππο Dansk
5η η Φ. Σταφυλοπάτη με τον ίππο Helios d' un Soir
6η η Μ. Καλύβα με τον ίππο Sniper 2

Αγώνισμα Α4 Senior (Class B)
4η η Ελένη Μυράτ με τον ίππο Campari GD

Αγώνισμα Γ4 Juniors Team (Class M)
5η η Σοφία Αφένδρα με τον ίππο Lahmar Gravvaenge

Αγώνισμα A3 Children Preliminary (Class B)
3η η Αλεξάνδρα Ταχιάτη με τον ίππο Dansk
4η η Μ. Καλύβα με τον ίππο Sniper 2

Αγώνισμα A3 Seniors Preliminary (Class B)
1η η Ελένη Μυράτ με τον ίππο Campari GD

Αγώνισμα A5 Children Individual (Class B)
3η η Φ. Σταφυλοπάτη με τον ίππο Helios d' un Soir
4η η Μ. Καλύβα με τον ίππο Sniper 2
5η η Αλεξάνδρα Ταχιάτη με τον ίππο Dansk

Αγώνισμα Γ5 Juniors Individual (Class M)
3η η Σοφία Αφένδρα με τον ίππο Lahmar Gravvaenge

Στη φωτογραφία η Αλεξάνδρα Ταχιάτη που διακρίθηκε στις κατηγορίες παίδων. Η φωτογραφία είναι προσφορά του φωτογραφικού πρακτορείου Photobit.net.

 

3η ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ ΑΘΛΗΤΗ 2009

Δάφνη ΜαρίδηΤον Ιππικό Όμιλο Τατοΐου επέλεξε η Ελληνική Ομοσπονδία Ιππασίας για να πραγματοποιήσει την 3η Ημερίδα για την Άδεια Ικανότητας Αθλητού που διεξήχθη στις 10 Οκτωβρίου 2009.

Όλοι οι μαθητές της Ιππικής Ακαδημίας του του Ελληνικού Ιππικού Ομίλου που έλαβαν μέρος στην Ημερίδα πέτυχαν στις εξετάσεις τους!

Πιο συγκεκριμένα απέκτησαν την Άδεια Ικανότητας Αθλητού για την Υπερπήδηση Εμποδίων και την Ιππική Δεξιοτεχνία ο Johnny Μαρινάκης, ο Κωνσταντίνος Κοντόπουλος και η Κωνσταντίνα Κατσή Σταματούκου. Επίσης απέκτησαν την Άδεια Ικανότητας Αθλητού για την Ιππική Δεξιοτεχνία η Δάφνη Μαρίδη και ο Παύλος Σοφιός. Τέλος απέκτησαν την Άδεια Ικανότητας Αθλητού για την Υπερπήδηση Εμποδίων ο Αλέξανδρος Κοκκώνης, η Αθηνά Χριστιάνα Δοντά και η Φανή Σταφυλοπάτη.

Ο Όμιλος τους εύχεται πολλές επιτυχίες!

Στη φωτογραφία η Δάφνη Μαρίδη, αδειούχος της Ιππικής Δεξιοτεχνίας. Η φωτογραφία είναι προσφορά του φωτογραφικού πρακτορείου Photobit.net.

 

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΠΠΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ

Στους διεθνείς αγώνες Athens CSIO3*-W που διοργάνωσε η Ελληνική Ομοσπονδία Ιππασίας και διεξήχθη στις 30 Σεπτεμβρίου -
3 Οκτωβρίου
2009
στο Ολυμπιακό Κέντρο Ιππασίας στο Μαρκόπουλο είχαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν και να διακριθούν οι αθλητές και οι ίπποι του Ελληνικού Ιππικού Ομίλου.

Γρηγόρης ΒόγληςΟ αθλητής και εκπαιδευτής του Ομίλου Γρηγόρης Βόγλης με τον ίππο του Oleis De Chenee κατέλαβαν την 3η θέση στην Κατηγορία 9- Νεολέκτων ίππων (ύψος: 1,25 μ. - 1,30 μ.).

Επίσης συμμετείχαν με καλά αποτελέσματα ο με τους ίππους η Μαρία Παπουρδάνου με τον ίππο Colour Line, ο Kevin Josse με τον ίππο Portos de la Cense (υπό γαλλική σημαία), ο Γιώργος Δημαράς με τον ίππο Aladin Van Overis, η Ευδοξία Σακελλαρίδη με τον ίππο Kermesse du Manoir και η Μαρία Ραγκούση με τον ίππο Lady du Lys.

Η πρόεδρος του Ελληνικού Ιππικού Ομίλου και διεθνής κριτής ιππασίας κ. Λένα Λεβίδη συμμετείχε στους αγώνες ως Πρόεδρος της Αγωνοδίκου Επιτροπής. Επίσης το μέλος του Ελληνικού Ιππικού Ομίλου και διεθνής κριτής Ιππασίας κ. Μαίρη Τζάκα συμμετείχε στους αγώνες ως Γενικός Επόπτης.

Στη φωτογραφία ο Γρηγόρης Βόγλης που διακρίθηκε στην κατηγορία Νεολέκτων Ίππων. Η φωτογραφία είναι προσφορά του φωτογραφικού πρακτορείου Photobit.net.

 

 

« ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2009                   ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2009 »

ΑΡΧΕΙΟ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ