Αρχική σελίδα  
 


ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ - ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2010

5ο ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΙΠΠΙΚΗΣ ΔΕΞΙΟΤΕΧΝΙΑΣ 2010 ΜΕ ΤΟΝ JOSEF FREESE

Φ. Σταφυλοπάτη, Ελ. Μυράτ, J. FreeseΤο 5ο σεμινάριο Ιππικής Δεξιοτεχνίας πραγματοποιήθηκε στις 26-28 Νοεμβρίου 2010 στις εγκαταστάσεις του Ελληνικού Ιππικού Ομίλου. Δίδαξε ο καταξιωμένος Γερμανός εκπαιδευτής κ. Josef Freese.

Στο σεμινάριο συμμετείχαν 8 αθλητές με ίππους τους: η Εμμ. Μουσαμά με τον ίππο Indy de st Gatien, η Μ. Καλύβα με τον ίππο Sniper 2, η Αμαρυλλίς Γουλανδρή με τον ίππο Red Diamond 4, η Δ. Ιγγλέση με τον ίππο Waiting Will, η Φ. Σταφυλοπάτη με τον ίππο Cassian 006, η Β. Νομικού de Borbon dos Sicilias με τον ίππο Foxy Hot Shot, η Αλ. Ταχιάτη με τον ίππο Wandango και η Πέρρου Σοφία με τον ίππο Helios d'un Soir.

Υπεύθυνη του προγράμματος ήταν η εκπαιδεύτρια κ. Ελένη Μυράτ που επίσης συμμετείχε με τον ίππο της Cosmote Solon Hit.

Στη φωτογραφία (από δεξιά) ο Γερμανός εκπαιδευτής κ. Josef Freese και η εκπαιδεύτρια του ΕΙΟ κ. Ελένη Μυράτ με την αθλήτρια Φανή Σταφυλοπάτη. Η φωτογραφία είναι προσφορά της κ. Μ. Τσάλτα

 

10η ΤΕΛΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ 2010

Στις 28 Νοεμβρίου 2010 πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Αθλητικού Ιππικού Ομίλου Β. Αττικής η 10η Τελική Ημερίδα Περιφερειών Αττικής σύμφωνα με την αγωνιστική προκήρυξη της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ιππασίας.

Ομάδα Ελληνικού Ιππικού ΟμίλουΑπό τον Ελληνικό Ιππικό Όμιλο διακρίθηκε η η Μαρία Παπουρδάνου με τον ίππο Colour Line που κατέλαβαν την 6η θέση στο Αγώνισμα Ελεύθερης Συμμετοχής (1,25 μ.).

Επίσης η Ομάδα του Ελληνικού Ιππικού Ομίλου, που απαρτιζόταν από τον Ι. Μαρινάκη με τον ίππο Sympa de la Cour, την η Ντέμη Ιγγλέση με τον ίππο Perle des Fontains,τον Αλέξανδρο Κοκκώνη με τον ίππο Noisette de Quibou και τη Μαρίνα Θεοφανοπούλου με τον ίππο Jerk du Bigot, κατέλαβε την 1η θέση στο Ομαδικό Αγώνισμα των Ομίλων!

Με την ολοκλήρωση των Αγώνων η Ελληνική Ομοσπονδία Ιππασίας ανέδειξε τους πολυνίκες Ημερίδας 2010 και στην κατηγορία Ζ ανακήρυξε την Ντέμη Ιγγλέση με τον ίππο Perle des Fontains 5η πολυνίκη, ενώ στο Ομαδικό Αγώνισμα ο Ελληνικός Ιππικός Όμιλος ανακηρύχθηκε 4ος Πολυνίκης!

Ο Ελληνικός Ιππικός Όμιλος συγχαίρει τους αθλητές του και τους εύχεται κάθε πρόοδο!

Στη φωτογραφία η ομάδα του Ελληνικού Ιππικού Ομίλου, που πρώτευσε  στo ομαδικό αγώνισμα της Τελικής Ημερίδας: (από αριστερά έφιπποι Ντ. Ιγγλέση, Μ. Θεοφανοπούλου, Johnny Μαρινάκης, Α. Κοκκώνης. Η φωτογραφία είναι προσφορά του φωτογραφικού πρακτορείου Photobit.net.

 

10ος ΤΕΛΙΚΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ Β. ΑΤΤΙΚΗΣ 2010

Μαρία ΠαπουρδάνουΣτις 27 Νοεμβρίου 2010 πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Αθλητικού Ιππικού Ομίλου Β. Αττικής ο 10ος (Τελικός) Περιφερειακός Αγώνας Ανάπτυξης Β. Αττικής σύμφωνα με την αγωνιστική προκήρυξη της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ιππασίας.

Από τον Ελληνικό Ιππικό Όμιλο διακρίθηκαν:

Κατηγορία Η (1,00 μ.)
2η η Μαρία Παπουρδάνου με τον ίππο Colour Line

Κατηγορία Ε (1,10 μ.)
1ος ο Johnny Μαρινάκης με τον ίππο Sympa de la Cour
2η η Μαρία Παπουρδάνου με τον ίππο Pleyane d' Aria
6η η Μαρίνα θεοφανοπούλου με τον ίππο Pedameir

Με την ολοκλήρωση των Αγώνων η Ελληνική Ομοσπονδία Ιππασίας ανέδειξε τους πολυνίκες Ανάπτυξης Β. Αττικής Β' Περιόδου του 2010 και στην κατηγορία Η ανακήρυξε την Ντέμη Ιγγλέση με τον ίππο Perle des Fontains 2η πολυνίκη, ενώ στην κατηγορία Ε ανακήρυξε τον Ι. Μαρινάκη με τον ίππο Sympa de la Cour 4ο πολυνίκη, τη Μαρίνα Θεοφανοπούλου με τον ίππο Jerk du Bigot 5ο πολυνίκη και τη Μαρία Παπουρδάνου με τον ίππο Pleyane d' Aria 6ο πολυνίκη.

Επιπλέον ο Ελληνικός Ιππικός Όμιλος ανακηρύχθηκε 1ος στην κατάταξη των Ομίλων για την αγωνιστική περίοδο 2010 στους Αγώνες Ανάπτυξης Β. Αττικής!

Ο Ελληνικός Ιππικός Όμιλος συγχαίρει τους αθλητές του και τους εύχεται κάθε πρόοδο!

Στη φωτογραφία η Μ. Παπουρδάνου, που διακρίθηκε τόσο στην κατηγορία Η όσο και στην κατηγορία Ε. Η φωτογραφία είναι προσφορά του φωτογραφικού πρακτορείου Photobit.net.

 

FEI WORLD DRESSAGE CHALLENGE 2010

Β. Νομικού de Borbon dos SiciliasΟ Διεθνής Αγώνας Ιππικής Δεξιοτεχνίας FEI World Dressage Challenge διεξήχθη με επιτυχία στις 23 Νοεμβρίου 2010 στο Ολυμπιακό Κέντρο Ιππασίας.

Ο Αγώνας περιλάμβανε έξι αγωνίσματα: το Advanced, το Medium, το Preliminary, το Preliminary Εφήβων, το Elementary Εφήβων και το Elementary Ενηλίκων.

Τους αθλητές έκριναν δύο ξένοι διεθνείς κριτές, οΦιλανδός Anders Sucksdorff και η Victoire Mandl από την Αυστρία

Οι αθλητές του Ελληνικού Ιππικού Ομίλου διακρίθηκαν στα εξής αγωνίσματα:

Αγώνισμα Medium
2η η Ελένη Μυράτ με τον ίππο Cosmote Solon Hit

Αγώνισμα Elementary Εφήβων
1η η Φ. Σταφυλοπάτη με τον ίππο Cassian 006

Αγώνισμα Elementary Ενηλίκων
4η η Β. Νομικού de Borbon dos Sicilias με τον ίππο Foxy Hot Shot

Στη φωτογραφία η Β. Νομικού de Borbon dos Sicilias, που διακρίθηκε στo Αγώνισμα Elementary Ενηλίκων. Η φωτογραφία είναι προσφορά του φωτογραφικού πρακτορείου Photobit.net.

 

9ος ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ Β. ΑΤΤΙΚΗΣ 2010
ΕΚΤΑΚΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ 2010

Την 20 Νοεμβρίου 2010 πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Ιππικού Ομίλου MegaSports ο 9ος Περιφερειακός Αγώνας Ανάπτυξης Β. Αττικής (εξ αναβολής) σύμφωνα με την αγωνιστική προκήρυξη της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ιππασίας.

Ελένη ΧουχουλήΑπό τον Ελληνικό Ιππικό Όμιλο διακρίθηκαν:

Κατηγορία Η (1,00 μ.)
3η η Ντέμη Ιγγλέση με τον ίππο Perle des Fontains
4ος ο Johnny Μαρινάκης με τον ίππο Sympa de la Cour
6η η Κωνσταντίνα Κατσή-Σταματούκου με τον ίππο Cohiba 0012

Κατηγορία Ε (1,10 μ.)
3ος ο Johnny Μαρινάκης με τον ίππο Sympa de la Cour
4η η Μαρία Παπουρδάνου με τον ίππο Pleyane d' Aria

Επίσης την 21 Νοεμβρίου 2010 πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Ιππικού Ομίλου MegaSports η Έκτακτη Προπονητική Ημερίδα Περιφερειών Αττικής.

Από τον Ελληνικό Ιππικό Όμιλο διακρίθηκε η Ελένη Χουχουλή με τον ίππο Mylor Royal που κατέλαβαν την 5η θέση στο Αγώνισμα Ελεύθερης Συμμετοχής (1,15 μ.).

Στη φωτογραφία η Ελένη Χουχουλή, που διακρίθηκε στην Έκτακτη Προπονητική Ημερίδα Περιφερειών Αττικής. Η φωτογραφία είναι προσφορά του φωτογραφικού πρακτορείου Photobit.net.

 

9η ΗΜΕΡΙΔΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ 2010

Την 14 Νοεμβρίου 2010 πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Ιππικού Ομίλου MegaSports η 9η Ημερίδα Περιφερειών Αττικής σύμφωνα με την αγωνιστική προκήρυξη της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ιππασίας.

Από τον Ελληνικό Ιππικό Όμιλο διακρίθηκε ο Γιώργος Δημαράς με τον ίππο Lami du Hameau που κατέλαβαν την 4η θέση στο Αγώνισμα Ελεύθερης Συμμετοχής.

Η Ομάδα του Ελληνικού Ιππικού Ομίλου, που απαρτιζόταν από την Κωνσταντίνα Κατσή-Σταματούκου με τον ίππο Cohiba 0012, την η Ντέμη Ιγγλέση με τον ίππο Perle des Fontains,τον Αλέξανδρο Κοκκώνη με τον ίππο Noisette de Quibou και τη Μαρίνα Θεοφανοπούλου με τον ίππο Jerk du Bigot, κατέλαβε την 6η θέση στο Ομαδικό Αγώνισμα των Ομίλων!

 

Θ' ΑΓΩΝΕΣ ΙΠΠΙΚΗΣ ΔΕΞΙΟΤΕΧΝΙΑΣ 2010

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν στον Ελληνικό Ιππικό Όμιλο οι Θ' Αγώνες Ιππικής Δεξιοτεχνίας 2010 στις 6-7 Νοεμβρίου 2010 σύμφωνα με την αγωνιστική προκήρυξη της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ιππασίας.

Από τον Ελληνικό Ιππικό Όμιλο διακρίθηκαν οι εξής:

Αγώνισμα Γ4 Juniors Team (Class M)
4η η Ελένη Μυράτ με τον ίππο Waiting Will

Ειρήνη ΤουμπακάρηΑγώνισμα Β6 Medium
1η η Ελένη Μυράτ με τον ίππο Cosmote Solon Hit
4η η Ελένη Μυράτ με τον ίππο Foxy Hot Shot

Αγώνισμα Α6 Elementary (Class B)
1η η Φ. Σταφυλοπάτη με τον ίππο Cassian 006
2η η Μ. Καλύβα με τον ίππο Sniper 2
5η η Εμ. Μουσαμά με τον ίππο Foxy Hot Shot

Αγώνισμα Α4 Children Team (Class B)
1η η Φ. Σταφυλοπάτη με τον ίππο Cassian 006
4ος ο Π. Σοφιός με τον ίππο Laousse
5η η Ειρ. Τουμπακάρη με τον ίππο Helios d' un soir

Αγώνισμα Rrix St. George (Class S)
4η η Ελένη Μυράτ με τον ίππο Indy de st Gatien

Αγώνισμα Intermidiate "I" (Class S)
3η η Ελένη Μυράτ με τον ίππο Indy de st Gatien

Αγώνισμα Β9 Children Preliminary (Class L)
1η η Φ. Σταφυλοπάτη με τον ίππο Cassian 006
2η η Ελένη Μυράτ με τον ίππο Cosmote Solon Hit
6η η Δ. Ιγγλέση με τον ίππο Waiting Will

Αγώνισμα A5 Children Individual (Class B)
1η η Φ. Σταφυλοπάτη με τον ίππο Cassian 006
3η η Μ. Καλύβα με τον ίππο Sniper 2
4η η Αλ. Ταχιάτη με τον ίππο Wandango 14
6η η Δ. Ιγγλέση με τον ίππο Waiting Will

Αγώνισμα A3 Children Preliminary (Class B)
3η η Ειρ. Τουμπακάρη με τον ίππο Helios d' un soir
5η η Μ. Καλύβα με τον ίππο Sniper 2

Στη φωτογραφία η αθλήτρια και προπονήτρια Ειρήνη Τουμπακάρη, που διακρίθηκε στα Αγωνίσματα Α4 και Α3. Η φωτογραφία είναι προσφορά του φωτογραφικού πρακτορείου Photobit.net.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες από τους Αγώνες Ιππικής Δεξιοτεχνίας στη σελίδα του ΕΙΟ στο Facebook »

 

 

« ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2010                   ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2010 »

ΑΡΧΕΙΟ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ