Menu

To Σάββατο 20 Απριλίου 2013, πραγματοποιήθηκαν στις εγκαταστάσεις του Ελληνικού Ιππικού Ομίλου, ιππικά παιχνίδια για τους μαθητές ιππείς της Ιππικής Ακαδημίας.

Το πρόγραμμα ξεκίνησε με τη σκυταλοδρομία των μικρών μας ιππέων 5-8 ετών, με τα πόνι. Στη συνέχεια οι μεγαλύτεροι μαθητές έπαιξαν τσουβαλοδρομίες με τα άλογα του Ομίλου Nero και Malva. Συνολικά συμμετείχαν 84 παιδιά.

Τη βοήθειά τους προσέφεραν η Ελένη Μυράτ, ο Kevin Vargo, η Ειρήνη Πενταρά, η Ευτυχία Μουζάκη και η Παναγιώτα Μεσσήνη, ενώ υπεύθυνοι του προγράμματος ήταν οι εκπαιδευτές του Ομίλου κα Ειρήνη Τουμπακάρη και κος Μιχάλης Μουζουράκης. Την περιγραφή των αγωνισμάτων στους παρευρισκόμενους έκανε ο Γενικός Γραμματέας, κος Γιώργος Σπηλιωτόπουλος.

Στη σκυταλοδρομία με πόνι, νικήτρια αναδείχθηκε η ομάδα της Monique, ενώ στις τσουβαλοδρομίες διεξήχθη μπαράζ, όπου οι παίκτες ίππευσαν χωρίς σέλλα! Νικήτρια αναδείχθηκε η ομάδα του Nero.

Στα ιππικά παιχνίδια συμμετείχαν με πολύ χαρά και αθλητές, όπως ο Αλέξανδρος Κοκκώνης, ο Kevin Vargo, ο Μιχάλης Μουζουράκης και ο Στέλιος Μπενακόπουλος παλιός, διακεκριμένος αθλητής του ΕΙΟ, που παραβρέθηκε αρχικά ως θεατής. Η συμμετοχή τους έδωσε το έναυσμα για την οργάνωση gymkhana για αθλητές που θα πραγματοποιηθεί σύντομα!

Photo credits: photobit.net

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Πρωτάθλημα 3, 5-7/4/2013, OKIM Κύπελλο 3, 20-21/4/2013, IOM »
επιστροφή στην κορυφή

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΧΩΡΟΙ

ΑΓΩΝΕΣ

ΙΠΠΑΣΙΑ

ΣΥΝΤΟΜΕΥΣΕΙΣ