Menu

72οι Πανελλήνιοι Αγώνες Ιππικής Δεξιοτεχνίας - ΟΚΙΜ 7-8/12/2019

Αλέξανδρος Κατσίκης - Ραφαηλία Γεωργουλέα

To Σαββατοκύριακο 7-8 Δεκεμβρίου 2019 πραγματοποιήθηκαν στο Ολυμπιακό Κέντρο Ιππασίας στο Μαρκόπουλο οι 72οι Πανελλήνιοι Αγώνες Ιππικής Δεξιοτεχνίας.

Με την ολοκλήρωση των αγώνων η Ραφαηλία Γεωργουλέα με τον Luxemburg αναδείχθηκε Αργυρή Πανελληνιονίκης Εφήβων με ποσοστό 65,947% και ο Αλέξανδρος Κατσίκης με τον Dangast αναδείχθηκε Αργυρός Πανελληνιονίκης Παίδων με συνολικό ποσοστό 65,698%! Τέλος ο Αλέξανδρος Κατσίκης με τον Dangast αναδείχτηκε Χρυσός Πολυνίκης στην κατηγορία A3 Παίδων, ενώ η Μαρία Ελευθερία Αναστασιάδου με τον Konche F Lafonten και η Μυρτώ Καπνιστή με τον Just Jazz κατέλαβαν την 5η και την 6η θέση αντίστοιχα στην κατάταξη των Πολυνικών του A3 Preliminary Children "A"!

Αναλυτικά στους Πανελλήνιους Αγώνες διακρίθηκαν οι εξής αθλητές του ΕΙΟ:

Α4 Team CH Παίδων
3ος ο Αλέξανδρος Κατσίκης με τον Dangast

Γ6
3η η Ελένη Μυράτ με τη Florence

Γ5 Individual Juniors
2η η Ραφαηλία Γεωργουλέα με τον Luxemberg

B9 Preliminary Juniors
1η η Ελένη Μυράτ με τη Florence
2η η Εμμανουέλα Μουσαμά με τη Fairy Tale

A6 Preliminary Children "B"
6η η Μυρτώ Καπνιστή με τον Just Jazz

A5 CH Individual Παίδων
2ος ο Αλέξανδρος Κατσίκης με τον Dangast

Junior Freestyle
2η η Ραφαηλία Γεωργουλέα με τον Luxemberg

Στην κατάταξη του επάθλου Ξενοφών ο Ελληνικός Ιππικός Ομίλου κατέλαβε τη τρίτη θέση.

Ο Ελληνικός Ιππικός Ομίλου συγχαίρει τους διακριθέντες αθλητές και  τους εύχεται κάθε πρόοδο!

Στις φωτογραφίες οι πανελληνιονίκες Αλέξανδρος Κατσίκης και Ραφαηλία Γεωργουλέα. 
Photo credits: Photobit.net.

Αγώνας Υπερπήδησης Εμποδίων - ΟΚΙΜ

2019Stefopoulou.jpg

Το Σαββατοκύριακο 30 Νοεμβρίου-1 Δεκεμβρίου 2019 πραγματοποιήθηκε Αγώνας Υπερπήδησης Εμποδίων στο κλειστό ιπποδρόμιο του Ολυμπιακού Κέντρου Ιππασίας Μαρκόπουλου.

Στην κατηγορία - 0,80 -0,90 μ. την πρώτη θέση κατέλαβε η Σοφία Στεφοπούλου με τον ίππο Kodak.

Στην κατηγορία - 1,15 μ. o Αυγερινός Λινάρδος με τον ίππο Karine κατέλαβε την 4η θέση.

Στη φωτογραφία η Σοφία Στεφοπούλου. Photo credits: photobit.net

EIO Tour 2019 - Final Grand Prix***

2019TourWinners.jpg

Οι νικητές του ΕΙΟ Tour 2019 σε πανηγυρική φωτογράφιση.

Το Σαββατοκύριακο 16-17 Νοεμβρίου 2019 πραγματοποιήθηκε το Final Grand Prix***, το τρίτο και τελευταίο Grand Prix του EIO Tour 2019, που διοργάνωσε ο Ελληνικός Ιππικός Όμιλος στις εγκαταστάσεις του στον Παράδεισο Αμαρουσίου.

361 ζευγάρια ιππέων - ίππων διαγωνίστηκαν σε 9 ιππικές κατηγορίες, διεκδικώντας έπαθλα ύψους 10.000€ και πολλά δώρα. Ανάμεσά τους βρίσκονταν οι κορυφαίοι αθλητές της ελληνικής ιππασίας, αλλά και ξένοι ιππείς. Το Final Grand Prix*** ξεχώρισε για την οργανωτική του αρτιότητα και την αγωνιστική του επιτυχία!

Πολλοί αθλητές, υποστηρικτές του ΕΙΟ και φίλοι της ιππασίας παρακολούθησαν τους αγώνες από τη βεράντα του Ομίλου και ευχαριστήθηκαν ιππικό θέαμα!

Η Μόνικα Μαρτίνη, ο Αλέξανδρος Φουρλής και Αικατερίνη Λασκαρίδη, νικητές του αγωνίσματος OLIX OIL Grand Prix 1.40-145m., βραβεύτηκαν από τον Πρόεδρο του Ελληνικού Ιππικού Ομίλου Γιώργο Σπηλιωτόπουλο.

Μεγάλη νικήτρια του OLIX OIL Grand Prix 1.40m-1.45m. αναδείχτηκε η νέα προπονήτρια του ΕΙΟ Μόνικα Μαρτίνη με τον ίππο Electic Elvis C. Στο βάθρο ανέβηκαν στη 2η θέση ο Αλέξανδρος Φουρλής με τον ίππο Grandeur και στην 3η Αικατερίνη Λασκαρίδη με τον Concordia 38.

2019DrougasPopp.jpg

Αριστερά: ο νικητής του αγωνίσματος Bronze 1.15 m. ΗΛΙΑΣ ΚΟΚΚΩΝΗΣ Νίκος Δρούγας βραβεύεται από τη Δάφνη Κοκκώνη της "Ηλίας Κοκκώνης Σημαίες".

Δεξιά: η νικήτρια του αγωνίσματος 0.90-1.00 m. Stallgate Σεμέλη Ποππ βραβεύεται από την Τζώρτζια Μπουρτζάλα της Stallgate.

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση του EIO Tour 2019 Final Grand Prix*** ανακοινώθηκαν οι νικητές του EIO Tour 2019! Η βράβευσή τους σε πανηγυρικό κλίμα ήταν αναμφίβολα η κορυφαία στιγμή της ημέρας! Νικητής του Gold Tour αναδείχτηκε ο Γρηγόρης Βόγλης (EIO), νικήτρια του Silver Tour η Μόνικα Μαρτίνη (ΙΑΟΦ) και νικητής του Bronze Tour o Νίκος Δρούγας (ΙΠΟΚ).

2019KoniechniBaliousis.jpgΑριστερά: η νικήτρια του αγωνίσματος Silver 1.30m. Θεά Άρτεμις η Πολωνή αμαζόνα Ruzha Koniechni βραβεύεται από τον νέο ομοσπονδιακό τεχνικό Αντώνης Πετρή.

Δεξιά: Ο νικητής του αγωνίσματος Bronze 1.20m. Seventeen Ηλίας Μπαλιούσης βραβεύεται από τον Γιώργο Φραγκογιάννη της Seventeen.

Στα υπόλοιπα αγωνίσματα του Final Final Prix*** 2019 διακρίθηκαν οι εξής αθλητές:

Poly’s Rugs 1.05m.: Άρτεμις Ταλιάκη με τον ίππο Scratch

Bronze 1.15 m. ΗΛΙΑΣ ΚΟΚΚΩΝΗΣ: Νίκος Δρούγας με τον ίππο E Brightwood Dorado

Silver 1.25 m. ΕΚΚΑ: Αθανασία-Μαρία Κυριακοπούλου με τον ίππο Jamiro van de Boslandhoeve

Gold 1.35 m. Iserloh Shoening: Αλέξανδρος Φουρλής με τον ίππο Grandeur

0.90-1.00 m. Stallgate: Σεμέλη Ποππ του ΕΙΟ με τον ίππο Iren

1.10 m. Luxury Sports: Μαρία Ζουμπουλάκη με τον ίππο Cretan Atlas

Bronze 1.20 m. Seventeen: Ηλίας Μπαλιούσης με τον ίππο Rondo

Silver 1.30 m. Θεά Άρτεμις: η Ruzha Koniechni με τον ίππο Mavander

Αριστερά: ο νικητής του αγωνίσματος Gold 1.35 m. Iserloh Shoening Αλέξανδρος Φουρλής βραβεύεται από τον Νίκο Μουστρούφη, μέλος του ΔΣ του Ομίλου.

Δεξιά: η νικήτρια του αγωνίσματος Silver 1.25 m. ΕΚΚΑ Αθανασία-Μαρία Κυριακοπούλου βραβεύεται από τον  Γιώργο Κυριαζάκο, πρόεδρο της EKKA Cars.

2019ZubulakiTaliaki.jpg

Αριστερά: η νικήτρια του αγωνίσματος 1.10 m. Luxury Sports Μαρία Ζουμπουλάκη βραβεύεται από τον Γιάννη Χριστοδουλόπουλο της Luxury Sports.

Δεξιά: Η νικήτρια του αγωνίσματος 1.05 m. Poly's Rugs Άρτεμις Ταλιάκη βραβεύεται από τον Ανδρέα Πολυχρονόπουλο της Poly's Rugs.

Η οργανωτική επιτροπή του «Final Grand Prix*** 2019» ευχαριστεί θερμά τους χορηγούς Olix Oil, Iserloh SchoeningEKKA και Ηλίας Κοκκώνης Σημαίες και τους υποστηρικτές EquisportOriflame, Stallgate, SeventeenPoly's Rugs, Luxury Sports, Duxiana και LV PETRIDIS που τίμησαν με την παρουσία και τη στήριξή τους τον Ελληνικό Ιππικό Όμιλο!

Photo credits: Photobit.net

2019sponsors3GP.jpg

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

ΣΥΝΤΟΜΕΥΣΕΙΣ

ΙΠΠΑΣΙΑ

ΑΓΩΝΕΣ

ΧΩΡΟΙ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ