Menu

 

Το Σαββατοκύριακο 18-19 Ιανουαρίου 2014 πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Ελληνικού Ιππικού Ομίλου, ιππικό σεμινάριο με τον Βέλγο προπονητή Jos Kumps.

Σεμινάριο με τον Jos KumpsΣτην προπονητική καριέρα του Jos Kumps περιλαμβάνονται συνεργασίες με κορυφαίους ιππείς όπως Bernardo Alves, Thomas Vellin, Eric Levallois, Dermot Lennon, Toni Leviste και πολλούς άλλους. Ο ίδιος ανήκει από το 1984 στην προπονητική ομάδα των Nelson και Rodrigo Pessoa και έχει συμμετάσχει ως προπονητής σε μερικούς από τους πιο σημαντικούς αγώνες ιππασίας του κόσμου (European and World Championship – Rome & Jerez, Olympic Games –Sydney & Athens, Panasiatic Games, World Cup). Από το 1983 παραδίδει ιππικά σεμινάρια στην Βραζιλία, την Τουρκία, τη Νορβηγία, την Μαλαισία, τις Φιλιππίνες, την Σουηδία, την Γερμανία και την Ιταλία.

Το ιππικό σεμινάριο παρακολούθησαν οι αθλητές Ντέμη Ιγγλέση με τους ίππους Amaai, Caledonia και Asκan van de Gasthoeve, Μαρίνα Θεοφανοπούλου με τους ίππους Oscar du Perron και Royoume des Till, Johnny Μαρινάκης με τους ίππους Magic de France και Quassy du Gisors, Γιώργος Δημαράς με τον ίππο Petrus de Roches GD, Αλέξανδρος Κοκκώνης με τον ίππο Ramses des Ibis, Μαρία Παπουρδάνου με τον ίππο Colour Line, Όλγα Γκολογιάννη με τον ίππο Oscar du Page, Κωνσταντίνα Κατσή-Σταματούκου με τον ίππο Aladin vaν Overis και Doddy Elgabry με τον ίππο Fulton Van T.T.S.

επιστροφή στην κορυφή

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΧΩΡΟΙ

ΑΓΩΝΕΣ

ΙΠΠΑΣΙΑ

ΣΥΝΤΟΜΕΥΣΕΙΣ