Menu

Την Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2014 πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ελληνικού Ιππικού Ομίλου η κοπή της βασιλόπιτας.
Ο πρόεδρος του Ομίλου κ. Θρασύβουλος Δάλλας αναφέρθηκε στις επιτυχίες του Ομίλου κατά το 2014. Σημαντικότερη κατάκτηση, σε αγωνιστικό επίπεδο, ήταν το Πρωτάθλημα Ομίλων, έπαθλο που απονέμεται για τις συνολικές διακρίσεις των αθλητών στην υπερπήδηση εμποδίων. Σημαντικότερο όλων όμως για το παρόν και για το μέλλον του Ομίλου ήταν το έργο ολικής ανακατασκευής των ιπποδρομίων που ολοκληρώθηκε στις 10 Ιανουαρίου 2015. Η υλοποίηση αυτού του στόχου πραγματοποιήθηκε με τη συμβολή των μελών του Ομίλου αλλά και με ίδιους πόρους του σωματείου. Ο Πρόεδρος ευχαρίστησε τα μέλη και τους αθλητές για τη στήριξή τους και ευχήθηκε σε όλους αγωνιστικές επιτυχίες.

Η φετινή εκδήλωση εκτός από ευχάριστη ήταν και συγκινητική. Με απόφασή του το Δ.Σ, ανακήρυξε επίτιμα μέλη πέντε ανθρώπους που έχουν συμβάλλει τα μέγιστα στην ανάπτυξη του Ελληνικού Ιππικού Ομίλου και τη διατήρησή του σε περίοπτη θέση. Η κα Λένα Λεβίδη, ο κος Φρέντυ Σερπιέρης, ο κος Μιλτιάδης Δάλλας, ο κος Τάκης Τζάκας και ο κος Πάνος Δημαράς, παραβρέθηκαν στην φετινή εκδήλωση και παρέλαβαν αναμνηστικά δώρα του Ομίλου. Ένα από τα δώρα που έλαβαν ήταν κορνίζα με φωτογραφία από βραβεύσεις των παιδιών τους ή των ίδιων, το οποίο τους υπενθύμισε ευχάριστες στιγμές. Μέσα σε κλίμα συγκίνησης τα επίτιμα πλέον μέλη, ευχαρίστησαν το Δ.Σ. για την πρωτοβουλία που τους έδωσε χαρά και απέδειξε την εκτίμηση που τους έχουν οι συνεχιστές του έργου τους.

Ο Γιώργος Δημαράς, Έφορος Στάβλων και Ιππασίας, αναφέρθηκε εκτενέστερα στην ανακατασκευή των ιπποδρομίων και ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους για τους στόχους του Ομίλου, από πλευράς διοργάνωσης αγώνων. Τόνισε την πολυετή συνέπεια του Ομίλου στη διοργάνωση άρτιων αγωνιστικών εκδηλώσεων και ανακοίνωσε ότι για το 2015 έχουν προγραμματιστεί τέσσερις αγώνες τύπου Grand Prix, τρεις υπερπήδησης εμποδίων και ένας ιππικής δεξιοτεχνίας.
Η εκδήλωση συνεχίστηκε με τις βραβεύσεις των διακριθέντων αθλητών της Υπερπήδησης Εμποδίων και της Ιππικής Δεξιοτεχνίας, από τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου Γιώργο Δημαρά, Εμμανουέλα Μουσαμά και Γιώργο Σπηλιωτόπουλο. Κατόπιν τιμήθηκαν οι Χορηγοί και Υποστηρικτές για την σημαντική συμβολή τους στη διοργάνωση του αγώνα ΕΙΟ Grand Prix 2014.

Το επαμειβόμενο έπαθλο «Βλαδίμηρου Λεβίδη», που απονέμεται στον ιππέα που προσέφερε τους περισσότερους βαθμούς στον Όμιλο στο αγώνισμα της υπερπήδησης εμποδίων, κατέκτησε για πρώτη φορά η Μαρία Παπουρδάνου και η απονομή έγινε από την κ. Λένα Λεβίδη. Η Μαρία ξαφνιάστηκε ευχάριστα - καθώς η ίδια είχε στοιχηματίσει ότι το έχει κερδίσει άλλος - και οι συναθλητές της τη χειροκρότησαν με ενθουσιασμό!

Το αντίστοιχο επαμειβόμενο έπαθλο «Θ. Δάλλα» για την Ιππική Δεξιοτεχνία έλαβε για 3η συνεχή χρονιά η Κυβέλη Τζωρτζάκη, η οποία είναι και η πρώτη αθλήτρια που καταφέρνει να κερδίσει το έπαθλο τρεις συνεχόμενες χρονιές και θα κρατήσει το ασημένιο κύπελλο! Το κύπελλο – κειμήλιο της οικογένειας Δάλλα, απένειμε ο αδερφός του Προέδρου, κος Άθως Δάλλας.

Τυχεροί της βραδιάς ήταν από τους αθλητές η Ελένη Ρέτσου και από τους φίλους/μέλη του Ομίλου η κα Μαίρη Τζάκα. Δώρο για τους τυχερούς της εκδήλωσης ήταν φέτος το Τυχερό του Συλλόγου Οι Φίλοι της Μουσικής, με θέμα «Τα άλογα του Ήλιου», της γλύπτριας Αλεξάνδρας Αθανασιάδη, πρώην αθλήτριας του Ομίλου και αδερφή της πρωταθλήτριας Εμμανουέλας Αθανασιάδη. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο κος Πάνος Δημαράς, «Είναι ένα δώρο από τους φίλους της μουσικής στους φίλους της ιππασίας»

Τα μέλη, οι αθλητές και οι φίλοι του Ομίλου γέμισαν την αίθουσα εκδηλώσεων δημιουργώντας μία ιδιαιτέρως θερμή ατμόσφαιρα και η βραδιά συνεχίστηκε με φαγητό και κρασιά από το κτήμα «Κυρ-Γιάννη», προσφορά του Ταμία, κου Στέλιου Μπουτάρη.

Οι φωτογραφίες είναι προσφορά του φωτογραφικού πρακτορείου Photobit.net

 

επιστροφή στην κορυφή

ΣΥΝΤΟΜΕΥΣΕΙΣ

ΙΠΠΑΣΙΑ

ΑΓΩΝΕΣ

ΧΩΡΟΙ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ