Menu

2018pita

Tην Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2018 πραγματοποιήθηκε στον Ελληνικό Ιππικό Όμιλο η κοπή της βασιλόπιτας.

Πριν την ανοιχτή εκδήλωση, έγινε η καθιερωμένη κοπή της βασιλόπιτας στους στάβλους για το προσωπικό και τα άλογα μας. Ο πρόεδρος του Ομίλου κ. Γ. Σπηλιωτόπουλος, η Αντιπρόεδρος κ. Ι. Λαλαούνη, ο ταμίας κ. Κ. Μαρινάκης και ο Έφορος Ιππασίας κ. Ν. Μουστρούφης ευχαρίστησαν όλους για τις προσπάθειες τους για την διατήρηση της ποιότητας των υπηρεσιών και της εγκατάστασης.

Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο εντευκτήριο του Ομίλου τιμήθηκαν οι αθλητές για τις διακρίσεις τους το 2017 και οι χορηγοί και υποστηρικτές των αγώνων «ΕΙΟ EVENTS 2017».

2018 Βράβευση Χορηγών2018 Βράβευση Αθλητών

Το νέο μέλος της προπονητικής ομάδας κ. Αυγ. Λινάρδος παρουσίασε στους παρευρισκόμενους το πρόγραμμα και τους στόχους της Ιππικής Ακαδημίας για το 2018. Ο πρόεδρος του Ομίλου κ. Γ. Σπηλιωτόπουλος μνημόνευσε στις επιτυχίες του Ομίλου κατά το 2017. Αναφέρθηκε στην κορυφαία διάκριση του 2017, το Έπαθλο «Ξενοφών», αλλά και στα τρία επιτυχημένα GrandPrix, στα οποία συνέβαλαν τα μέλη, το προσωπικό του Ομίλου αλλά και οι εθελοντές. Ο Πρόεδρος ευχαρίστησε όλους για τη στήριξή τους και ευχήθηκε οι αγωνιστικές και διοργανωτικές επιτυχίες να συνεχιστούν και τη νέα χρονιά.

Η εκδήλωση συνεχίστηκε με τις βραβεύσεις των Χορηγών και Υποστηρικτών των αγώνων του 2017. Κατόπιν βραβεύτηκαν οι διακριθέντες αθλητές της Ιππικής Δεξιοτεχνίας και της Υπερπήδησης Εμποδίων.

Έπαθλο Βλ. ΛεβίδηΈπαθλο Θρ. Δάλλα

Το επαμειβόμενο έπαθλο «Βλαδίμηρου Λεβίδη», που απονέμεται στον ιππέα που προσέφερε τους περισσότερους βαθμούς στον Όμιλο στο αγώνισμα της υπερπήδησης εμποδίων, κατέκτησε η Μαρία Παπουρδάνου και η απονομή έγινε από την κ. Σοφία Ρωκ Μελά, εγγονή του Βλ. Λεβίδη. Το αντίστοιχο επαμειβόμενο έπαθλο «Θ. Δάλλα» για την Ιππική Δεξιοτεχνία έλαβε η Ραφαηλία Γεωργουλέα από το Θρ. Δάλλα. Τέλος, απονεμήθηκαν διπλώματα στους εθελοντές, ως ένα μεγάλο ευχαριστώ για τη συμβολή τους στην επιτυχία των αγώνων του ΕΙΟ.

Τους τυχερούς της βραδιάς ανέδειξαν μέσω κλήρωσης δύο νέοι αθλητές του Ομίλου. Το φλουρί των αθλητών κέρδισε η Μυρτώ Καπνιστή. Από τα μέλη τυχερή αναδείχθηκε η κ. Αλεξάνδρας Καρανίκα-Βόγλη. Τα φλουριά των τυχερών της εκδήλωσης ήταν προσφορά του οίκου Λαλαούνη. Η βραδιά έκλεισε με ένα ποτήρι κρασί!

2018 Βασιλόπιτα

Photo credits: Photobit.net

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Κοπή Βασιλόπιτας, 23/1/2016 Κοπή Βασιλόπιτας, 25/1/2019 »
επιστροφή στην κορυφή

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΧΩΡΟΙ

ΑΓΩΝΕΣ

ΙΠΠΑΣΙΑ

ΣΥΝΤΟΜΕΥΣΕΙΣ