Menu


2019.05Popp.Semeli

Την Κυριακή 26 Μαΐου 2019 ολοκληρώθηκε ο Τελικός Αγώνας Πρωταθλήματος Υπερπήδησης Εμποδίων στο Ολυμπιακό Κέντρο Ιππασίας Μαρκόπουλου, με μία σεμνή τελετή στη μνήμη του προπονητή ιππασίας Γιάννη Παπαδημητρίου.

Στην Κατηγορία Παίδων, η Σεμέλη Ποππ με την Arabella ΙΙ κατέκτησε τον τίτλο της Πρωταθλήτριας με 76 βαθμούς συνολικά στους τρεις αγώνες. Με την Adrian Balboa και την Arabella ΙΙ κατέλαβε την 1η και τη 2η θέση τόσο στο Grand Prix του τελικού, όσο και στο σύνολο των τεσσάρων γύρων.

Στην κατηγορία Εφήβων ο Σταύρος Θεοφανόπουλος με τον ίππο Taquine du Vivier αναδείχτηκε 2ος Πρωταθλητής. Στο Grand Prix των Εφήβων κατέλαβε την 2η θέση και την 3η στο σύνολο των τεσσάρων γύρων.

Στην κατηγορία Ενηλίκων ο Γρηγόρης Βόγλης με την Quelly Briquedalle και 54 βαθμούς αναδείχτηκε 3ος Πρωταθλητής και η Σελήνη Ποππ με τον Brandy Sugar SKB κατέλαβε την 6η θέση της κατάταξης. Ο Γρηγόρης Βόγλης ήταν και νικητής του τελικού αγώνα των ενηλίκων αλλά και του αντίστοιχου Grand Prix. Η Σελήνη Ποππ κατέλαβε αντίστοιχα την 5η θέση στο συνολικό αγώνα και την 4η στο Grand Prix!

Συγχαρητήρια σε όλους!

Στη φωτογραφία η Σεμέλη Ποππ, Πρωταθλήτρια Παίδων 2019.
Photo credits: photobit.net

επιστροφή στην κορυφή

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΧΩΡΟΙ

ΑΓΩΝΕΣ

ΙΠΠΑΣΙΑ

ΣΥΝΤΟΜΕΥΣΕΙΣ