Menu

2019AEFVoglis

Στις 25–28 Ιουλίου 2019 πραγματοποιήθηκε στο Ολυμπιακό Κέντρο Ιππασίας στο Μαρκόπουλο η μεγαλύτερη διοργάνωση υπερπήδησης εμποδίων CSIO5*-W που έχει αναλάβει η χώρα μας τα τελευταία χρόνια: ο σπουδαιότερος τελικός αγώνας Κυπέλλου Εθνών μέσα στο 2019 για την Europe Division 2, το LONGINES FEI Jumping Nations Cup Division 2 Final. Ο αγώνας αυτός διεξήχθη στο πλαίσιο του Athens Equestrian Festival, ενώ πραγματοποιήθηκαν παράλληλα δύο διεθνείς αγώνες, το Nuxe CSI2* και το PremiuMares CSIYH1*.

Τέσσερις αθλητές του Ελληνικού Ιππικού Ομίλου πέρασαν την πύλη του Ολυμπιακού Κέντρου ιππασίας στο Μαρκόπουλο για να συμμετάσχουν Athens Equestrian Festival μαζί με συναθλητές από συνολικά 13 χώρες! Στο CSIO5*-W πήρε μέρος ο Γρηγόρης Βόγλης με την Quelly Briquedale και η Σελήνη Ποππ με τον Brandy Sugar. Στο CSI2* συμμετείχαν ο Γρηγόρης Βόγλης με τον Imago II και την Carpe Diem YH, η Σελήνη Ποππ με τον Daknaan YH, η Σεμέλη Ποππ με την Arabella και η Χριστίνα Ορφανού με τον Bombay de Mars!

Η πρώτη μέρα ξεκίνησε δυναμικά! Ο προπονητής του Ελληνικού Ιππικού Ομίλου Γρηγόρης Βόγλης με την Quelly Briquedalle κατέλαβε την 4η θέση στο αγώνισμα CSIO5* Eurobank (1,50 μ.)! Η Ντέμη Ιγγλέση, που προπονείται στον Παράδεισο, κέρδισε με τον Fulanda το χρυσό στην κατηγορία 1.15 μ. στο CSI2*. Την 5η θέση κατέλαβε η Άννα Λεβή με τον GIJS, που επίσης προπονείται στον όμιλό μας.

Τη δεύτερη μέρα του Athens Equestrian Festival 2019 ο Γρηγόρης Βόγλης με την Carpe Diem κατέλαβε την 6η θέση στο CSI YH1* PremiuMares! Η Σελήνη Ποππ με τον Brandy Sugar SKB ήρθε 12η στο CSIO5* Protergia!

Την τρίτη μέρα, στο CSI YH1* PremiuMares (1,30 μ.) η Σελήνη Ποππ με τον Daknaan κατέλαβε την 4η θέση και ο Γρηγόρης Βόγλης με την Carpe Diem την 8η. Στο CSI2* (1,20 μ.) η Σεμέλη Ποππ με την Arabella II κατέλαβε την 6η θέση και η Άννα Λεβή με τον GIJS την 8η. Στο CSIO5* FEI World Cup of Athens (1,60 μ.) η Σελήνη Ποππ με τον Brandy Sugar SKB κατέλαβε την 11η θέση.

Την τελευταία μέρα των αγώνων η Σεμέλη Ποππ με την Arabella II κατέλαβε την 5η θέση στο CSI2* (1,25 μ.) και ο Γρηγόρης Βόγλης με τον Imago II κατέλαβε την 8η θέση στο CSI2* Nuxe Grand Prix! Η ελληνική ομάδα στην οποία συμμετείχαν ο Γρηγόρης Βόγλης με την Quelly Briquedalle, ο Αλέξανδρος Φουρλής με τον Grandeur και ο Άγγελος Τουλούπης με την Idealisca με πολύ καλές εμφανίσεις κατέλαβε την 5η θέση στο Longines FEI Jumping Nations Cup™ of GREECE!

Συγχαρητήρια σε όλους!

Στη φωτογραφία ο Γρηγόρης Βόγλης.
Photo credits: photobit.net

επιστροφή στην κορυφή

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΧΩΡΟΙ

ΑΓΩΝΕΣ

ΙΠΠΑΣΙΑ

ΣΥΝΤΟΜΕΥΣΕΙΣ