Menu

Eπετειακή εκδήλωση της ΕΟΙ 2020

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε στις 3 Φεβρουαρίου 2020 στην αίθουσα εκδηλώσεων της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής η Επετειακή Εκδήλωση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ιππασίας. Η φετινή χρονιά συνέπεσε με την συμπλήρωση 30 χρόνων από την ίδρυση της ΕΟΙ και με την ευκαιρία της επετείου η Ομοσπονδία τίμησε τα 12 ιδρυτικά σωματεία της, μεταξύ των οποίων φυσικά και τον Ελληνικό Ιππικό Όμιλο, το αρχαιότερο αθλητικό ιππικό σωματείο της χώρας. Την τιμητική πλακέτα παρέλαβε ο πρόεδρος του Ομίλου Γιώργος Σπηλιωτόπουλος από τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού Γιώργο Μαυρωτά που τίμησε την εκδήλωση με την παρουσία του.

Η Ελληνική Ομοσπονδία Ιππασίας βράβευσε πρωταγωνιστές του 2019 και τίμησε τους χορηγούς του αθλήματος. Για τις επιδόσεις τους την αγωνιστική περίοδο 2019 στους ελληνικούς και διεθνείς αγώνες, απονεμήθηκαν βραβεία στους αθλητές του Ελληνικού Ιππικού Ομίλου Γρηγόρη Βόγλη, Ραφαηλία Γεωγρουλέα, Σταύρο Θεοφανόπουλο, Άννα Λεβή, Αλέξανδρο Κατσίκη, Σελήνη Ποππ και Σεμέλη Ποππ.

 Επετειακή εκδήλωση της ΕΟΙ

Ο Ελληνικός Ιππικός Όμιλος ανακηρύχθηκε Πρωταθλητής Όμιλος Υπερπήδησης Εμποδίων 2019 και ο πρόεδρος του Ομίλου Γιώργος Σπηλιωτόπουλος σήκωσε το κύπελο της βράβευσης!

Παρουσιαστής της εκδήλωσης για άλλη μία χρονιά ήταν ο Γενικός Γραμματέας της ΕΟΙ, Γιώργος Δημαράς, ενώ η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Photo credits: photobit.net

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Εκδήλωση ΕΟΙ, 28/1/2019 Εκδήλωση ΕΟΙ, 29/1/2024 »
επιστροφή στην κορυφή

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΧΩΡΟΙ

ΑΓΩΝΕΣ

ΙΠΠΑΣΙΑ

ΣΥΝΤΟΜΕΥΣΕΙΣ