Menu

kylikeio

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΔΣ

Στoν Παράδεισο Αμαρουσίου Αττικής σήμερα την 13η Οκτωβρίου 2021, ημέρα Τετάρτη και ώρα 18:00 συνήλθε το Διοικητικό Συμβούλιο του αθλητικού σωματείου με την επωνυμία «Ελληνικός Ιππικός Όμιλος», όπως αυτό διορίστηκε από την δικαστική απόφαση της από 02/12/20 προς συζήτηση και λήψη αποφάσεων επί των παρακάτω θεμάτων ημερησίας διατάξεως:

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΕΩΣ

Σ’ αυτή παραβρέθηκαν τα κάτωθι διορισμένα μέλη του Δ.Σ:

  1. Τσόχας Χαρίλαος
  2. Γεωργουλέας Ηλίας
  3. Καραδόντη Ευανθία
  4. Yvelise de Verney
  5. Γεωργιλή Αθηνά
  6. Κάια Δήμητρα
  7. Φραγκογιάννης Γεώργιος

Υπαρχούσης σύμφωνα με το νόμο και το Καταστατικό της νόμιμου απαρτίας το Διοικητικό Συμβούλιο αρχίζει τη συζήτηση των θεμάτων της Ημερησίας Διάταξης.

ΘΕΜΑ 1ο: ΛΗΨΗ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΕΠΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΕΝΣΤΑΣΕΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΒΛΗΘΕΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΛΟΓΟΥ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΨΗΦΟΥ.

………….

Μετά από λεπτομερή εισήγηση του Γενικού Γραμματέα κ. Γεωργουλέα το ΔΣ αποφασίζει κατά πλειοψηφία με ψήφους 6 υπέρ και μία κατά, την απόρριψη των ενστάσεων-αντιρρήσεων κατά του καταλόγου των μελών του ΕΙΟ με δικαίωμα ψήφου, που αναρτήθηκε στις 08/10/2021 και συγκεκριμένα (α) της από 11/10/2021 εξώδικης πρόσκλησης-δήλωσης-διαμαρτυρίας του κ. Γ. Σπηλιωτόπουλου και (β) των από ιδία ημερομηνία αντιρρήσεων των Δ. Κοκκώνη, Ν. Μουστρούφη, Μ. Τζάκα, Μυ. Τζάκα, Β. Παπαναστασίου, Εμμ. Αθανασιάδη, Γ. Φραγκογιάννη, Ελ. Μητρέλη, Αικ. Δραμουντάνη και Μ. Νικόλοβα.

Μαρούσι, 14/10/2021

Ακριβές αντίγραφο από το Πρακτικό του ΔΣ του ΕΙΟ

sign

επιστροφή στην κορυφή

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΧΩΡΟΙ

ΑΓΩΝΕΣ

ΙΠΠΑΣΙΑ

ΣΥΝΤΟΜΕΥΣΕΙΣ