Menu

Στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Ιππικής Δεξιοτεχνίας που διεξήχθη στη Φιλιππούπολη της Βουλγαρίας στις 26-28 Ιουλίου 2013, συμμετείχαν οι αθλήτριες του Ελληνικού Ιππικού Ομίλου Άντζελα-Κέλλυ Σκλαβούνου, Ελένη Μυράτ, Ευδοκία-Λήδα Ανέστη και Εμμανουέλα Μουσαμά και επέστρεψαν όλες με μετάλλια.

Χρυσή Πρωταθλήτρια στην κατηγορία Ενηλίκων αναδείχτηκε για δεύτερη συνεχή χρονιά η Άντζελα-Κέλλυ Σκλαβούνου με τον ίππο Quanderas! Η Ελένη Μυράτ με τον ίππο Cosmote Solon Hit έλαβε ασημένιο μετάλλιο επίσης στο ατομικό της κατηγορίας Ενηλίκων.

Χρυσές πρωταθλήτριες στην κατηγορία Ενηλίκων στο ομαδικό αναδείχτηκαν η Άντζελα-Κέλλυ Σκλαβούνου με τον ίππο Quanderas, η Ελένη Μυράτ με τον ίππο Cosmote Solon Hit και η Εμμανουέλα Μουσαμά με τον ίππο Indy de St Gatien.

Χάλκινη πρωταθλήτρια στην κατηγορία Παίδων αναδείχτηκε η Ευδοκία-Λήδα Ανέστη με τον ίππο Nonchaloir!

Ο Ελληνικός Ιππικός Όμιλος συγχαίρει θερμά τους Έλληνες αθλητές που διακρίθηκαν και τους εύχεται κάθε πρόοδο!

Στη φωτογραφία η χρυσή ελληνική ομάδα της Ιππικής Δεξιοτεχνίας: Εμμανουέλα Μουσαμά, Ελένη Μυράτ, Άντζελα-Κέλλυ Σκλαβούνου Κατερίνα Λω, στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Ιππικής Δεξιοτεχνίας 2013. Η φωτογραφία είναι προσφορά του φωτογραφικού πρακτορείου Photobit.net.

επιστροφή στην κορυφή

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΧΩΡΟΙ

ΑΓΩΝΕΣ

ΙΠΠΑΣΙΑ

ΣΥΝΤΟΜΕΥΣΕΙΣ