Αρχική σελίδα  
 


ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ - ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2012

Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΟΚΚΩΝΗΣ ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΥΠΕΡΠΗΔΗΣΗΣ ΕΜΠΟΔΙΩΝ

Αλέξανδρος ΚοκκώνηςΣτο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Υπερπήδησης Εμποδίων που πραγματοποιήθηκε στη Βιέννη της Αυστρίας στις 14-19 Αυγούστου 2012 έλαβε μέρος Αλέξανδρος Κοκκώνης του Ελληνικού Ιππικού Ομίλου.

Ο Αλέξανδρος Κοκκώνης με τον ίππο Oleis de Chenee στις διαδρομές της πρώτης μέρας είχαν 4 βαθμούς ποινής, στης 2ης 0 βαθμούς και της 3ης 12 βαθμούς ποινής. Την 4η μέρα Αλέξανδρος Κοκκώνης με τον ίππο Oleis de Chenee κατέλαβε την 1η θέση (ανάμεσα σε 49 ζευγάρια) στον μικρό τελικό της κατηγορίας Παίδων (Farewell competition)!Είναι πολύ μεγάλη επιτυχία και έδωσε και την ευκαιρία να ακουστεί και ο ελληνικός εθνικός ύμνος σε Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα!

Θερμά συγχαρητήρια!

Στη φωτογραφία o Αλέξανδρος Κοκκώνης, χρυσός νικητής του farewell competition. Η φωτογραφία είναι προσφορά του φωτογραφικού πρακτορείου Photobit.net.

 

ΔΙΕΘΝΗΣ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΑ ΝΙΑΡΧΟΥ

Στο Global Champions Tour που πραγματοποιήθηκε στο Valkenswaard της Ολλανδίας στις 17-19 Αυγούστου 2012 έλαβε μέρος η αθλήτρια του Ελληνικού Ιππικού Ομίλου Ηλέκτρα Νιάρχου με τον ίππο Pleiade Heutiere που κατέλαβε τη δεύτερη θέση στο αγώνισμα Special Invitational (1,15 μ.). Θερμά συγχαρητήρια!

 

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΕΜΠΟΔΙΩΝ ΤΟΥ ΕΙΟ

Σε Διεθνείς Αγώνες και που πραγματοποιήθηκαν στη Wiener Neustadt της Αυστρίας στις 30 Ιουλίου - 5 Αυγούστου 2012 έλαβε μέρος ομάδα αθλητών του Ελληνικού Ιππικού Ομίλου.

Ο Αλέξανδρος Κοκκώνης με τον ίππο Oleis de Chenee κατέλαβε την 5η θέση στο αγώνισμα του 1,20 μ. του CSICh-A.

Η Μ. Θεοφανοπούλου με τον ίππο Oscar du Perron κατέλαβε την 6η θέση σε αγώνισμα του 1,30 μ. στο CSIJ-A.

Ο Γρηγόρης Βόγλης με τον ίππο Planete d' Amour κατέλαβε την 5η θέση σε αγώνισμα του 1,25 μ. στο CSI2*.

Θερμά συγχαρητήρια!

 

« ΙΟΥΛΙΟΣ 2012                   ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2012 »

ΑΡΧΕΙΟ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ