Αρχική σελίδα  
 


ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

Το εντευκτήριο του Ελληνικού Ιππικού Ομίλου, ένα παραδοσιακό πέτρινο οίκημα μέσα σε 20 στρέμματα πράσινου, με θέα τους κήπους του Ομίλου και το στίβο προπόνησης των αθλητών, είναι ανοικτό στους επισκέπτες.

The SpotΣτον ανακαινισμένο χώρο άρχισε πρόσφατα να λειτουργεί το καινούριο café-bar restaurant «The Spot», οπού μπορεί κανείς να απολαύσει καφέ, φαγητό ή ποτό όλη τη διάρκεια της ημέρας. Φινετσάτο, ατμοσφαιρικό, και φιλόξενο κρύβει μέσα του τα μυστικά της γευστικής απόλαυσης και τις επιταγές της διακριτικά φιλικής εξυπηρέτησης. Απολαύστε μοναδικά σνακς και γλυκά, αχνιστά ροφήματα και δροσερά απεριτίφ σε ένα ιδιαίτερο και ζεστό περιβάλλον. Για τον καθημερινό καφέ, ένα ελαφρύ γεύμα, ένα γρήγορο διάλειμμα από τη δουλειά ή ένα αναζωογονητικό κοκτέιλ, τώρα το... σωστό σημείο βρίσκεται στη διάθεσή σας! Κατάλληλο και για μικρές εταιρικές εκδηλώσεις 50 ατόμων, όπως επαγγελματικά γεύματα και coffee meetings.

Δείτε το menu του The Spot! - Ώρες λειτουργίας: Καθημερινά 11:00 π.μ. - 9:00 μ.μ. - Τηλ. Επικοινωνίας: 210 6819643

Επίσης, το εντευκτήριο του Ελληνικού Ιππικού Ομίλου διατίθεται για την τέλεση δεξιώσεων και συναφών κοινωνικών, εταιρικών και πολιτιστικών εκδηλώσεων. Έχει δυνατότητα εξυπηρέτησης 350 ατόμων για καθιστή δεξίωση και 600 ατόμων για όρθιο cocktail στον εξωτερικό χώρο, και 150 ατόμων για καθιστή δεξίωση στον εσωτερικό χώρο.

Ιδανικό για οργάνωση εταιρικών σεμιναρίων, συνεδριάσεων, γενικών συνελεύσεων.

Αποκλειστική συνεργασία με το Athinaios Catering

Πληροφορίες: Athinaios Catering - Τηλ.: 210 3245557

Χώρος Στάθμευσης: Ιδιωτικό πάρκινγκ για περίπου 120 Ι.Χ. αυτοκίνητα με δυνατότητα εξυπηρέτησης για τη στάθμευση του αυτοκινήτου.