Αρχική σελίδα  
 


ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2007

60οι ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΙΠΠΙΚΗΣ ΔΕΞΙΟΤΕΧΝΙΑΣ

Την Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2007 ολοκληρώθηκαν με μεγάλη επιτυχία στο Ολυμπιακό Κέντρο Ιππασίας στο Μαρκόπουλο οι 60οι Πανελλήνιοι Αγώνες Ιππικής Δεξιοτεχνίας.

Οι αθλητές του Ελληνικού Ιππικού Ομίλου κατέλαβαν τις εξής θέσεις:

Ελένη ΜυράτΚατηγορία Α3 Ενηλίκων
1η η Ευδοξία Σακελλαρίδη με τον ίππο Guiness 32

Κατηγορία Α4 Ενηλίκων
4η η Ευδοξία Σακελλαρίδη με τον ίππο Guiness 32
5η η Χρυσούλα Τσεμπελή με τον ίππο Ladalco 026

Αγώνισμα Β6
5η η Ευδοξία Σακελλαρίδη με τον ίππο Guiness 32

Αγώνισμα Γ3
6η η Ελένη Μυράτ με τον ίππο Aeron

Αγώνισμα Δα
2η η Ελένη Μυράτ με τον ίππο Lahmar Gravvaenge

Αγωνίσματα Grand Prix, Grand Prix Special & Grand Prix Freestyle
1η η Ελένη Μυράτ με τον ίππο Cosmote Hitrol

Στην Κατηγορία Ενηλίκων η Ελένη Μυράτ και ο Cosmote Hitrol πήραν τον τίτλο του Πανελληνιονίκη αφού συγκέντρωσαν στα δύο αγωνίσματα Grand Prix και Freestyle συνολικό ποσοστό 61.23%. Επίσης η Ελένη Μυράτ αναδείχθηκε πολυνίκης της χρονιάς στο Αγωνίσματα Grand Prix (με τον ίππο Cosmote Hitrol) και Δα - Prix St George (με τον ίππο Lahmar Gravvaenge) και 2η πολυνίκης στο αγώνισμα Grand Prix Special (με τον ίππο Cosmote Hitrol).

Στην κατηγορία Α4 ενηλίκων 3η πολυνίκης της χρονιάς αναδείχθηκε η Χρυσούλα Τσεμπελή με τον ίππο Ladalco 026 και 4η η Ευδοξία Σακελλαρίδη με τον ίππο Guiness 32. Στο αγώνισμα Β6 τη θέση του 4ου πολυνίκη της χρονιάς κατέλαβε η Χρυσούλα Τσεμπελή με τον ίππο Ladalco 026.

Στα αγωνίσματα Α4 και Α5 παίδων  η Σοφία Αφένδρα, παρόλο που δεν συμμετείχε στους αγώνες λόγω τραυματισμού, αναδείχθηκε  3η πολυνίκης της χρονιάς με τον ίππο Zodiac και 6η πολυνίκης με τον ίππο Lahmar Gravvaenge. Επίσης κατέλαβε την 5η και την 6η θέση στην κατάταξη των Πανελληνιονικών παίδων 2007 με τους ίππους Zodiac και Lahmar Gravvaenge αντιστοίχως. ο Ι. Ζαχαριουδάκης με τον ίππο Sniper 2 αναδείχθηκε 5ος πολυνίκης της χρονιάς στο αγώνισμα Α4 παίδων και  4ος πολυνίκης στο αγώνισμα Α5 παίδων.

Στην κατάταξη του επάθλου Ξενοφών ο Ελληνικός Ιππικός Ομίλου κατέλαβε τη δεύτερη θέση αποδεικνύοντας ότι αποτελεί εξελισσόμενη δύναμη στο αγώνισμα της Ιππικής Δεξιοτεχνίας.

Ο Ελληνικός Ιππικός Ομίλου συγχαίρει τους διακριθέντες αθλητές και τους εύχεται κάθε πρόοδο!

Στη φωτογραφία η Ελένη Μυράτ με τον ίππο Cosmote Hitrol δέχεται συγχαρητήρια για τις πολλαπλές διακρίσεις της. Η φωτογραφία προέρχεται από το φωτογραφικό πρακτορείο Photobit.net.

 

60οι ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΥΠΕΡΠΗΔΗΣΗΣ ΕΜΠΟΔΙΩΝ

Κωνσταντίνος ΑσημάκηςΤην Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2007 ολοκληρώθηκαν με μεγάλη επιτυχία στο Ολυμπιακό Κέντρο Ιππασίας στο Μαρκόπουλο οι 60οι Πανελλήνιοι Αγώνες Υπερπήδησης Εμποδίων, μέσα σε χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα, που δημιούργησαν οι ιππείς και οι αμαζόνες που συμμετείχαν στο ομαδικό αγώνισμα - παιχνίδι σκυταλοδρομίας.

Οι αθλητές του Ελληνικού Ιππικού Ομίλου κατέλαβαν τις εξής θέσεις:

Κατηγορία Νεόλεκτων Ίππων (ύψος 1,15 μ.):
3ος ο Γ. Βόγλης με τον ίππο Oleis de Chenee

Κατηγορία Γ (ύψος 1,20 μ.):
1η η Μ. Παπουρδάνου με τον ίππο Nikiboko

Στην Κατηγορία Νέων Ιππέων (ύψους 1,35 μ.) ο μοναδικός ιππέας που έκανε δύο άπταιστες διαδρομές στους δύο γύρους ήταν ο Κωνσταντίνος Ασημάκης του Ελληνικού Ιππικού Ομίλου με τον ίππο Liberto de Safray, και αναδείχθηκε Πανελληνιονίκης. Στην Κατηγορία Εφήβων 5ος ο Γρ. Μαρινάκης με τον ίππο Loulou du Quesnay και 6η αναδείχτηκε η Χρ. Θεοφανοπούλου με τον ίππο Jerk du Bigot. Στην Κατηγορία Ενηλίκων 5ος αναδείχτηκε ο Γρ. Βόγλης με τον ίππο Mirabelle du Theil.

Αντ. Ποντίκη & Ευγ. ΧουχουλήΣτο τελευταίο ομαδικό αγώνισμα σκυταλοδρομίας, όπου ιππείς και άλογα ήταν αμφιεσμένοι στο πνεύμα των Χριστουγέννων, την 1η θέση με τον καλύτερο χρόνο (152,50 στο σύνολο), κατέλαβε η ομάδα του Ελληνικού Ιππικού Ομίλου   με τις αμαζόνες Ευστ. Βερζοβίτη (με τον ίππο Gerle Alfarvad Z), Ευγ. Χουχουλή (με τον ίππο Mouvette du Boulay) και Αντ. Ποντίκη (με τον ίππο Pedameir). Επίσης η ίδια ομάδα κέρδισε το δεύτερο βραβείο αμφίεσης (χριστουγεννιάτικα δέντρα και ελαφάκια)!

Ο Ελληνικός Ιππικός Ομίλου συγχαίρει τους διακριθέντες αθλητές και τους εύχεται κάθε πρόοδο!

Στις φωτογραφίες, (πάνω) ο Κωνσταντίνος Ασημάκης πανελληνιονίκης στην κατηγορία Νέων Ιππέων και (κάτω) η Αντ. Ποντίκη και η Ευγ. Χουχουλή στο χριστουγεννιάτικο ομαδικό αγώνισμα σκυταλοδρομίας. Οι φωτογραφίες προέρχονται από το φωτογραφικό πρακτορείο Sports In time.

 

Ο FRANCOIS GRILLARD ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΙΠΠΙΚΟ ΟΜΙΛΟ

Στον Ελληνικό Ιππικό Όμιλο βρέθηκε από τις 5 ως τις 7 Δεκεμβρίου 2007 ο Γάλλος διεθνής ιππέας κ. François Grillard για να βοηθήσει στην προετοιμασία των αθλητών του Ομίλου για τους 60ους Πανελλήνιους Αγώνες Ιππασίας σε συνεργασία με τον προπονητή κ. Γ. Βόγλη.

 

ΤΕΛΙΚΟ ΕΠΑΘΛΟ ΑΚΡΟΠΟΛΗ 2007 - ΕΠΑΘΛΟ ΜΠΕΝΑ

Γρηγόρης Βόγλης
Στον Τελικό Αγώνα για το «Έπαθλο Ακρόπολη 2007» που διοργανώθηκε στις εγκαταστάσεις του Ιππικού Ομίλου Αθηνών στις 1-2 Δεκεμβρίου 2007 διακρίθηκαν οι εξής αθλητές του Ελληνικού Ιππικού Ομίλου :

Κατηγορία Νεολέκτων Ίππων (ύψος 1,10 μ.):
4os o Γ. Βόγλης με τον ίππο Oleis de Chenee

Αγώνισμα Ελεύθερης Συμμετοχής (ύψος 1,30 μ.):
3η η Στ. Παπαδημητρίου με τον ίππο Flamme d' Aunis

Μετά την ολοκλήρωση και του Τελικού Αγώνα για το «Έπαθλο Ακρόπολη 2007» η Ελληνική Ομοσπονδία Ιππασίας ανακήρυξε τους Πολυνίκες «Επάθλου Ακρόπολης 2007». Ο αθλητής και προπονητής του Ελληνικού Ιππικού Ομίλου Γ. Βόγλης με τον ίππο Oleis de Chenee ανακηρύχτηκε πρώτος πολυνίκης στην κατηγορία Νεόλεκτων Ίππων.

Στη φωτογραφία ο Γρηγόρης Βόγλης, πρώτος πολυνίκης «Επάθλου Ακρόπολης 2007» στην κατηγορία Νεόλεκτων Ίππων. Η φωτογραφία προέρχεται από το φωτογραφικό πρακτορείο Photobit.net.

 

 

« ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2007                    ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2008 »

ΑΡΧΕΙΟ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ