Αρχική σελίδα  
 

Share |

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ - ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2007

ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ


Στις 28 Ιανουαρίου 2007, πρώτη Κυριακή της Αποκριάς, πραγματοποιήθηκαν στον Ελληνικό Ιππικό Όμιλο αγιασμός, ημερίδα με αποκριάτικα παιγνίδια για όσους μετέχουν στα μαθήματα ιππασίας, συνάντηση γονέων των μαθητών, εσωτερικοί αγώνες υπερπηδήσεως εμποδίων και φύτεμα δένδρων και θάμνων από τα μέλη, τους αθλητές, και τους μαθητές.
Από τους νεαρούς ιππείς παίχθηκαν και παιχνίδια στο έδαφος, όπως πινιάτα, παζλ, ουρά του αλόγου κ.ά. που σχεδίασαν οι εκπαιδευτές τους και εμψύχωσε ένας εξαιρετικά κεφάτος κλόουν.

Στην έφιππη Σκυταλοδρομία Σερπαντίνα συμμετείχαν οι ομάδες MAYO και ΑΘΩΣ. Νικήτρια αναδείχτηκε η ομάδα της MAYO.

Στο Αγώνισμα Υπερπήδησης Εμποδίων στην Α διαδρομή (1,00 μ. - 1,10 μ.) πρώτευσαν η Ευγενία Χουχουλή με τον Gold du Neretz και ο Βασίλης Νικολαΐδης με τον Avalon 172. Στη Β’ Διαδρομή Υπερπηδήσεως Εμποδίων (αρχικά με ύψος 1,20 μ. που κατέληξε προοδευτικά για τις άπταιστες στο 1,50 μ.) πρώτευσαν η Μαρία Παπουρδάνου με τη Nikiboko και ο Γρηγόρης Μαρινάκης με το Loulou du Quesay.

 

Α' ΑΓΩΝΕΣ ΙΠΠΙΚΗΣ ΔΕΞΙΟΤΕΧΝΙΑΣ 2007


Σοφία Αφένδρα Στις 27-28 Ιανουαρίου 2007 πραγματοποιηθήκαν στον Ιππικό Όμιλο Μεσογείων οι Α' Αγώνες Ιππικής Δεξιοτεχνίας 2007 σύμφωνα με την αγωνιστική προκήρυξη της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ιππασίας.

Από τον Ελληνικό Ιππικό Όμιλο διακρίθηκαν οι εξής:

Κατηγορία Α4 Παίδων
2η η Σ. Αφένδρα με τον ίππο Zodiac
3ος ο Ι. Ζαχαριουδάκης με τον ίππο Sniper 2

Κατηγορία Α4 Ενηλίκων
3η η Ε. Σακελλαρίδη με τον ίππο Guiness 32

Κατηγορία Grand Prix
2η η Ε. Μυράτ με τον ίππο Cosmote Hitrol

Κατηγορία Grand Prix Special
2η η Ε. Μυράτ με τον ίππο Cosmote Hitrol

Στη φωτογραφία η αμαζόνα του Ελληνικού Ιππικού Ομίλου Σ. Αφένδρα.

 

ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ 2007

Γ. Δημαράς, Λ. Λεβίδη και Θρ. Δάλλας
Την κοπή της βασιλόπιτας γιόρτασε ο Ελληνικός Ιππικός Όμιλος στις 26 Ιανουαρίου 2007 στο εντευκτήριο των εγκαταστάσεων του, όπου και βραβεύθηκαν οι διακριθέντες αθλητές για την αγωνιστική περίοδο 2006. Το επαμειβόμενο έπαθλο Βλαδιμήρου Λεβίδη, που απονέμεται στο ζεύγος ίππου - ιππέα που προσέφερε τους περισσότερους βαθμούς στον Όμιλο κατέκτησε για δεύτερη συνεχή χρονιά ο Γιώργος Δημαράς με τον ίππο Aladin van Overis. Το νέο έπαθλο Ασημένιο Πέταλο Toyota Land Cruiser, που αθλοθέτησε ο χορηγός του Ομίλου για την Ιππική Δεξιοτεχνία, κέρδισε η Ευδοξία Σακελλαρίδη με τον ίππο Guiness 32 από τον κ. Τάσο Μαριανό, διευθυντή marketing της Toyota. Την κοπής της βασιλόπιτας ακολούθησε κεφάτο πάρτι με DJ και μπουφέ για τα μέλη, τους αθλητές, όσους συμμετέχουν στα μαθήματα ιππασίας και τους γονείς τους.

Στη φωτογραφία ο Γ. Δημαράς δέχεται τα συγχαρητήρια της Προέδρου και του Γ. Γραμματέα του Ελληνικού Ιππικού Ομίλου.

 

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΙΠΠΙΚΗΣ ΔΕΞΙΟΤΕΧΝΙΑΣ

Σεμινάριο (Clinique) Ιππικής Δεξιοτεχνίας διοργανώθηκε στις εγκαταστάσεις του Ελληνικού Ιππικού Ομίλου στις 19-21 Ιανουαρίου 2007. Δίδαξε ο Γερμανός διεθνής κριτής κ. Peter Holle, καταξιωμένος εκπαιδευτής και ιππέας Grand Prix, που κλήθηκε ειδικά για την περίσταση. Στο σεμινάριο συμμετείχαν 9 αθλητές.

Οι φωτογραφίες της Επικαιρότητας του Ιανουαρίου 2007 είναι προσφορά του φωτογραφικού πρακτορείου Photobit.net.

 

 

ΑΡΧΕΙΟ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ