Αρχική σελίδα  
 

Share |

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ - ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2008

ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΙΠΠΙΚΟ ΟΜΙΛΟ

Στις 27 Φεβρουαρίου 2008 πραγματοποιήθηκε η Τακτική Γενική Συνέλευση του Ελληνικού Ιππικού Ομίλου στα γραφεία του στο Μαρούσι. Μεταξύ των άλλων θεμάτων, τα τακτικά μέλη του Ομίλου εξέλεξαν το νέο Διοικητικό Συμβούλιο που συγκροτήθηκε σε σώμα αμέσως μετά την εκλογή του.

Η σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου είναι η εξής:

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΛΕΝΑ ΛΕΒΙΔΗ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΦΕΡΝΑΝΔΟΣ ΣΕΡΠΙΕΡΗΣ
Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ ΔΑΛΛΑΣ
ΤΑΜΙΑΣ: ΣΤΕΛΛΙΟΣ ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ
ΜΕΛΗ: ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΖΑΚΑΣ, ΠΕΤΡΟΣ ΣΥΝΑΔΙΝΟΣ, ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ

 

Β' ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ Β. ΑΤΤΙΚΗΣ 2008

Έπη ΧαραλαμποπούλουΣτις 16 Φεβρουαρίου 2008 πραγματοποιηθήκαν στον Ιππικό Όμιλο Τατοΐου ο Β' Αγώνας Ανάπτυξης Β. Αττικής 2008 σύμφωνα με την αγωνιστική προκήρυξη της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ιππασίας.

Από τον Ελληνικό Ιππικό Όμιλο διακρίθηκε η Μ. Ραγκούση με τον ίππο Gold du Neretz, η οποία κατετάγη 6η στην κατηγορία H (ύψος 1,00 μ.).

Επίσης η ομάδα του Ελληνικού Ιππικού Ομίλου, αποτελούμενη από τις αμαζόνες η Ε. Σακελλαρίδη (με τον ίππο Guiness 32), Ευγ. Χουχουλή (με τον ίππο Mouvette du Boulay), Αντ. Ποντίκη (με τον ίππο Pedameir) και Έπη Χαραλαμποπούλου με τον ίππο Selini, κατέλαβε τη 2η θέση στο Ομαδικό Αγώνισμα των Ομίλων (ύψος 1,10 μ.).

Οι αγώνες της 17ης Φεβρουαρίου 2008 αναβλήθηκαν λόγω κακοκαιρίας.

Στη φωτογραφία η Έπη Χαραλαμποπούλου με τον ίππο Selini που αντιπροσώπευσε τον Ελληνικό Ιππικό Όμιλο στη δεύτερη φάση του Ομαδικού Αγωνίσματος των Ομίλων και εξασφάλισε τη διάκριση εκτελώντας άπταιστη διαδρομή.

Η φωτογραφία είναι προσφορά του φωτογραφικού πρακτορείου Αλέξης Βασιλόπουλος.

 

Β' ΑΓΩΝΕΣ ΙΠΠΙΚΗΣ ΔΕΞΙΟΤΕΧΝΙΑΣ 2008

Στις 9 Φεβρουαρίου 2008 πραγματοποιηθήκαν στον Ιππικό Όμιλο Βορείων Προαστίων οι Β' Αγώνες Ιππικής Δεξιοτεχνίας 2008 σύμφωνα με την αγωνιστική προκήρυξη της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ιππασίας.

Βικτώρια Νομικού De Borbon Dos SiciliasΑπό τον Ελληνικό Ιππικό Όμιλο διακρίθηκαν οι εξής:

Αγώνισμα Ομαδικό Παίδων
4ος ο Ι. Ζαχαριουδάκης με τον ίππο Sniper 2

Αγώνισμα Ομαδικό Ενηλίκων
3η η Βικτώρια Νομικού De Borbon Dos Sicilias με τον ίππο Umbria

Αγώνισμα Grand Prix
2η η Ε. Μυράτ με τον ίππο Cosmote Hitrol

Αγώνισμα Intermediate I
1η η Ε. Μυράτ με τον ίππο Lahmar Gravvaenge
2η η Ε. Μυράτ με τον ίππο Indy de St Gatien

Στη φωτογραφία η Βικτώρια Νομικού De Borbon Dos Sicilias με τον ίππο Umbria που διακρίθηκαν στο Ομαδικό Ενηλίκων. Η φωτογραφία είναι προσφορά του φωτογραφικού πρακτορείου Photobit.net.

 

ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΙΠΠΑΣΙΑΣ

Θρ. Δάλλας, Δ. Μπούτσης, Johny Μαρινάκης, Λ. Λεβίδη, Μ. Τσουτρέλη - ΜπενάΜε μεγάλη συμμετοχή από τον κόσμο της ιππασίας πραγματοποιήθηκε στις 4 Φεβρουαρίου 2008 η ετήσια εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ιππασίας στην αίθουσα εκδηλώσεων της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης τιμήθηκε ο Υπουργός Πολιτισμού, Αρμόδιος για θέματα Αθλητισμού, κ. Γιάννης Ιωαννίδης για την προσφορά του στον Ελληνικό αθλητισμό, βραβεύθηκαν οι αθλητές που διακρίθηκαν το 2007 και τιμήθηκαν οι χορηγοί του αθλήματος. Για τις επιδόσεις του την αγωνιστική περίοδο 2007, απονεμήθηκαν στον Ελληνικό Ιππικό Όμιλο το Έπαθλο «Σπύρου και Μαρούλας Μπενά» από την κόρη τους κ. Μ. Τσουτρέλη - Μπενά και το Κύπελλο «Ακρόπολις» από τον κ. Δ. Μπούτση, μέλος του Δ.Σ. της ΕΟΙ.

Στη φωτογραφία (από αριστερά προς τα δεξιά) ο Θρ. Δάλλας, ο Δ. Μπούτσης, ο μικρός Johnny Μαρινάκης, η Λ. Λεβίδη και η Μ. Τσουτρέλη - Μπενά κατά την απονομή των επάθλων. Η φωτογραφία είναι προσφορά του φωτογραφικού πρακτορείου  Photobit.net.

 

Α' ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ 2008

Στεφανία ΠαπαδημητρίουΣτον Α' Περιφερειακό Αγώνα Ανάπτυξης Βορείου Αττικής 2008 που διοργανώθηκε στις εγκαταστάσεις του Ιππικού Ομίλου Βορείων Προαστίων στις 2-3 Φεβρουαρίου 2008 διακρίθηκαν οι εξής αθλητές του Ελληνικού Ιππικού Ομίλου :

Κατηγορία Η (ύψος 1,00 μ.)
4η η Ε. Σακελλαρίδη με τον ίππο Guiness 32

Αγώνισμα Ελεύθερης Συμμετοχής (ύψος 1,30 μ.)
2η η Στ. Παπαδημητρίου με τον ίππο Flamme d' Aunis
6ος ο Γ. Δημαράς με τον ίππο Lami du Hameau

Επίσης η ομάδα του Ελληνικού Ιππικού Ομίλου, αποτελούμενη από τις αμαζόνες η Ε. Σακελλαρίδη (με τον ίππο Guiness 32), Ευστ. Βερζοβίτη (με τον ίππο Gerle Alfarvad Z), Ευγ. Χουχουλή (με τον ίππο Mouvette du Boulay) και Αντ. Ποντίκη (με τον ίππο Pedameir), κατέλαβε την 3η θέση στο Ομαδικό Αγώνισμα των Ομίλων (ύψος 1,05 μ.) μεταξύ 11 ομάδων!

Στη φωτογραφία η Στεφανία Παπαδημητρίου με τον Flamme d' Aunis που διακρίθηκαν στο αγώνισμα ελεύθερης συμμετοχής.

Η φωτογραφία είναι προσφορά του φωτογραφικού πρακτορείου  Photobit.net.

 

 

« ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2008                    ΜΑΡΤΙΟΣ 2008 »

ΑΡΧΕΙΟ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ