Αρχική σελίδα  
 


ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2009

11ος ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ Β. ΑΤΤΙΚΗΣ 2009
11η ΗΜΕΡΙΔΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ 2009

Στις 19-20 Δεκεμβρίου 2009 πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Ιππικού Ομίλου Τατοΐου o 11ος Περιφερειακός Αγώνας Ανάπτυξης Β. Αττικής και η 11η Ημερίδα Περιφερειών Αττικής σύμφωνα με την αγωνιστική προκήρυξη της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ιππασίας.

Από τον Ελληνικό Ιππικό Όμιλο διακρίθηκε ο Αλέξανδρος Κοκκώνης με τον ίππο Noisette de Quibou που κατέλαβε την 6η θέση στην Κατηγορία Η (1,00 μ.) και ο Γρ. Βόγλης με τον ίππο Zerotimes που κατέλαβε την 4η θέση στο Αγώνισμα Ελεύθερης Συμμετοχής (1,15 μ.).

 

62οι ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΥΠΕΡΠΗΔΗΣΗΣ ΕΜΠΟΔΙΩΝ

Κωνσταντίνος ΑσημάκηςΤην Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2009 ολοκληρώθηκαν στις εγκαταστάσεις τους Ιππικού Ομίλου MegaSports οι 62οι Πανελλήνιοι Αγώνες Υπερπήδησης Εμποδίων.

Οι αθλητές του Ελληνικού Ιππικού Ομίλου κατέλαβαν τις εξής θέσεις:

Κατηγορία Νεολέκτων Ίππων 6 ετών (1,20 μ.):
2η η Μ. Παπουρδάνου με τον ίππο Pleyane d' Αria

Κατηγορία Παίδων
5η η Ελένη Χουχουλή με τον ίππο Mylor Royal

Κατηγορία Νέων Ιππέων
2ος ο Κωνσταντίνος Ασημάκης με τον ίππο Liberto de Safray

Στο Ομαδικό Αγώνισμα των Ομίλων η ομάδα του Ελληνικού Ιππικού Ομίλου, στην οποία συμμετείχαν ο Γιώργος Δημαράς με τον ίππο Loulou Du Quesnay, η Μ. Παπουρδάνου με τον ίππο Colour Line, η Ευδοξία Σακελλαρίδη με τον ίππο Lando Ri και ο Γρ. Βόγλης με τον ίππο Oleis De Chenee, κατέλαβε την τρίτη θέση.

Στην Κατηγορία Νέων Ιππέων ο Κωνσταντίνος Ασημάκης με τον ίππο Liberto de Safray αναδείχθηκε 2ος Πανελληνιονίκης και παρέλαβε το αργυρό μετάλλιο.

Στην Κατηγορία Παίδων η Ελένη Χουχουλή με τον ίππο Mylor Royal αναδείχθηκε 3η Πανελληνιονίκης και παρέλαβε το χάλκινο μετάλλιο και ο Johnny Μαρινάκης με τον ίππο Sympa de la Cour αναδείχθηκε 5ος Πανελληνιονίκης.

Ο Ελληνικός Ιππικός Ομίλου συγχαίρει τους διακριθέντες αθλητές και τους εύχεται κάθε πρόοδο!

Στη φωτογραφία η Κ. Αημάκης αργυρός Πανελληνιονίκης στην Κατηγορία Νέων Ιππέων. Η φωτογραφία είναι προσφορά του φωτογραφικού πρακτορείου Photobit.net.

 

3ο ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΥΠΕΡΠΗΔΗΣΗΣ ΕΜΠΟΔΙΩΝ 2009 ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΠΕΤΡΗ

Σεμινάριο (Clinique) Υπερπήδησης Εμποδίων πραγματοποιήθηκε στις 8-9 Δεκεμβρίου 2009 στις εγκαταστάσεις του Ελληνικού Ιππικού Ομίλου εν όψει των Πανελληνίων Αγώνων 2009. Δίδαξε ο διεθνής ιππέας, μέλος της Ελληνικής Εθνικής Ομάδας Υπερπήδησης Εμποδίων και Εκπαιδευτής κ. Αντώνης Πετρής.

Σεμινάριο Υπερπήδησης Εμποδίων με τον Αντώνη Πετρή

Στο σεμινάριο συμμετείχαν 12 αθλητές με 16 ίππους: ο Γιώργος Δημαράς με τον ίππο Aladin Van Overis, ο Γιώργος Φραγκογιάννης με τους ίππους Levi S Z και Championesse, η Μαρία Παπουρδάνου με τους ίππους Colour Line και Pleyane d' Αria, η Ευδοξία Σακελλαρίδη με τους ίππους Lando Ri, Zerotimes και Kermesse du Manoir, ο Κωνσταντίνος Μαρινάκης με τον ίππο Loulou Du Quesnay, o Johnny Μαρινάκης με τον ίππο Sympa de la Cour, ο Γιώργος Σπηλιωτόπουλος με τον ίππο UFO 17, ο K. Josse με τον ίππο Portos de la Cense, η Ευγενία Χουχουλή με τον ίππο Mado de la Hague, η Ελένη Χουχουλή με τον ίππο Mylor Royal, η Μαρίνα Θεοφανοπούλου με τον ίππο Jerk du Bigot και ο Κωνσταντίνος Ασημάκης με τον ίππο Liberto de Safray.

Υπεύθυνος του προγράμματος ήταν ο εκπαιδευτής κ. Γρ. Βόγλης.

Στη φωτογραφία ο Αντ. Πετρής δίνει οδηγίες στους ιππείς του Σεμιναρίου υπό το βλέμμα των Εκπαιδευτών Γρ. Βόγλη και Ελ. Μυράτ. Η φωτογραφία είναι προσφορά της κ. Μ. Τσάλτα.

 

 

« ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2009                   ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2010 »

ΑΡΧΕΙΟ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ