Αρχική σελίδα  
 


ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ - ΜΑΡΤΙΟΣ 2009

TOSCANA TOUR, AREZZO 2009 - 5η ΕΒΔΟΜΑΔΑ
ΑΡΓΥΡΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤ. ΠΟΝΤΙΚΗ

Στις 24-29 Μαρτίου 2009 πραγματοποιήθηκαν στο Arezzo της Ιταλίας οι Αγώνες της 5ης εβδομάδας του Toscana Tour στους οποίους συμμετέχει οργανωμένη αποστολή ιππέων και αμαζόνων του Ελληνικού Ιππικού Ομίλου υπό τον προπονητή Γρηγόρη Βόγλη.

Γρηγόρης ΒόγληςΟι αθλητές του Ελληνικού Ιππικού Ομίλου συμμετείχαν στα περισσότερα αγωνίσματα και διακρίθηκαν σε πολλά από αυτά.
Πιο συγκεκριμένα:

Η Αντωνία Ποντίκη με τον ίππο της Ricolien συμμετείχε σε δύο αγωνίσματα και βραβεύτηκε με αργυρό μετάλλιο στο CSI 1* Competition against the clock (1.30 m) στην κατηγορία Παίδων και Εφήβων.

Η Ευγενία Χουχουλή με τον ίππο της Mado de la Hague συμμετείχε σε δύο αγωνίσματα στην κατηγορία Παίδων και Εφήβων και διακρίθηκε και στα δύο! Κατέλαβε την 3η θέση στο CSI 1* Competition against the clock (1.25 m) και την 4η θέση στο CSI 1* Competition against the clock (1.30 m).

Η Εμμανουέλα Αθανασιάδη με τους ίππους της Rimini Z, Udobantos και Scaramouche vh Nijskenshof είχε την ευκαιρία να συμμετάσχει σε επτά αγωνίσματα με κορυφαία επίδοση την 4η θέση στο CSI 4*Competition against the clock (1.35 m).

Η Ευδοξία Σακελλαρίδη με τον ίππο της Kermesse du Manoir συμμετείχε σε δύο αγωνίσματα με κορυφαία επίδοση την 4η θέση στο CSI 1* - Grand Prix Competition with jump-off (1.35 m).

Ο Γρηγόρης Βόγλης με τους ίππους Oleis de Chenee και Quelly Briquedalle συμμετείχε σε πέντε αγωνίσματα στην κατηγορία Νεολέκτων Ίππων. Ισοβάθμησε στην 1η θέση μαζί με άλλους 26 ιππείς στο 5 year old horses Competition in 2 phases (1.15 m). Επίσης ισοβάθμησε στην 1η θέση μαζί με άλλους 21 ιππείς στο 5 year old horses Competition not against the clock (1.15 m).

Ο Γρηγόρης Μαρινάκης με τον ίππο του Loulou du Quesnay συμμετείχε σε δύο αγωνίσματα με καλύτερη επίδοση την 9η θέση στο CSI 1* - Grand Prix Competition with jump-off (1.35 m).

Η Μαρία Παπουρδάνου με τους ίππους της Nikiboko και Pleyane d'Aria συμμετείχε σε πέντε αγωνίσματα με καλύτερη επίδοση την 23η θέση στο CSI 1* Competition with immediate jump-off (1.25 m).

Ο Ελληνικός Ιππικός Όμιλος συγχαίρει τους αθλητές του και τους εύχεται κάθε επιτυχία!

Στη φωτογραφία ο Γρηγόρης Βόγλης, αρχηγός της αποστολής τους Ελληνικού Ιππικού Ομίλου στο Arezzo, ο οποίος διακρίθηκε στην κατηγορία Νεολέκτων Ίππων.

 

4ος ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ Β. ΑΤΤΙΚΗΣ 2009
4η ΗΜΕΡΙΔΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ 2009

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν στις 28-29 Μαρτίου 2009 στις εγκαταστάσεις του Ελληνικού Ιππικού Ομίλου ο 4ος Περιφερειακός Αγώνας Ανάπτυξης Β. Αττικής και η 4η Ημερίδα Περιφερειών Αττικής.

Μαρία ΡαγκούσηΟι Αγώνες αυτοί ήταν αφιερωμένοι στην Κριτή Αγώνων και αγαπητή φίλη Κατερίνα Βογιατζάκη – Πύρρου που πρόσφατα έφυγε από κοντά μας.

Από τον Ελληνικό Ιππικό Όμιλο διακρίθηκαν οι εξής:

Κατηγορία Η (1,00 μ.)
5η η Μαρία Ραγκούση με τον ίππο B.T.S. - Atio Huk

Αγώνισμα Ελεύθερης Συμμετοχής (1,05 μ.)
3η η Μαρία Ραγκούση με τον ίππο B.T.S. - Atio Huk

Αγώνισμα Ελεύθερης Συμμετοχής (1,30 μ.)
5ος ο Κ. Ασημάκης με τον ίππο Liberto de Safray

Στη φωτογραφία η Μαρία Ραγκούση που διακρίθηκε σε δύο αγωνίσματα. Η φωτογραφία είναι προσφορά του φωτογραφικού πρακτορείου  Photobit.net.

 

TOSCANA TOUR, AREZZO 2009 - 4η ΕΒΔΟΜΑΔΑ
ΔΙΠΛΟ ΧΡΥΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤ. ΠΟΝΤΙΚΗ

Στις 18-22 Μαρτίου 2009 πραγματοποιήθηκαν στο Arezzo της Ιταλίας οι Αγώνες της 4ης εβδομάδας του Toscana Tour στους οποίους συμμετέχει οργανωμένη αποστολή ιππέων και αμαζόνων του Ελληνικού Ιππικού Ομίλου υπό τον προπονητή Γρηγόρη Βόγλη.

Οι αθλητές του Ελληνικού Ιππικού Ομίλου συμμετείχαν στα περισσότερα αγωνίσματα και διακρίθηκαν σε πολλά από αυτά. Πιο συγκεκριμένα:

Αντωνία ΠοντίκηΗ Αντωνία Ποντίκη με τους ίππους της Mirabelle du Theil και Ricolien συμμετείχε σε τέσσερα αγωνίσματα στην κατηγορία Παίδων και Εφήβων αποσπώντας μετάλλια και στα τέσσερα! Κατέλαβε την 1η και τη 2η θέση στο CSI 1* Competition in 2 phases (1.15 / 1.20 m), την 3η θέση στο CSI 1* Competition in 2 phases (1.25 m), την 3η θέση στο CSI 1* Competition with jump-off (1.25 m) και την και την 1η θέση στο CSI 1*Competition against the clock (1.15 / 1.20 m).

Η Ευγενία Χουχουλή με τον ίππο της Mado de la Hague συμμετείχε σε τρία αγωνίσματα στην κατηγορία Παίδων και Εφήβων και διακρίθηκε και στα τρία! Κατέλαβε την 3η θέση στο CSI 1* Competition in 2 phases (1.15 / 1.20 m), τη 2η θέση στο CSI 1* Competition in 2 phases (1.25 m) και την 5η θέση στο CSI 1* Competition with jump-off (1.25 m).

Η Εμμανουέλα Αθανασιάδη με τους ίππους της Rimini Z, Udobantos και Scaramouche vh Nijskenshof είχε την ευκαιρία να συμμετάσχει σε επτά αγωνίσματα με κορυφαία επίδοση την 6η θέση στο CSI 3* Competition against the clock (1.40 m).

Η Μαρία Παπουρδάνου με τους ίππους της Nikiboko και Pleyane d'Aria συμμετείχε σε τέσσερα αγωνίσματα με κορυφαία επίδοση την 7η θέση στο CSI 1*Competition against the clock (1.15 / 1.20 m).

Ο Γρηγόρης Βόγλης με τους ίππους Oleis de Chenee και Quelly Briquedalle συμμετείχε σε τέσσερα αγωνίσματα στην κατηγορία Νεολέκτων Ίππων με καλύτερη επίδοση την 15η θέση στο Competition with jump-off not against the clock (1.15 m).

Η Ευδοξία Σακελλαρίδη με τον ίππο της Kermesse du Manoir συμμετείχε σε τρία αγωνίσματα με καλύτερη επίδοση τη 19η θέση στο CSI 1* - Grand Prix Competition with one jump-off (1.35 m).

Ο Γρηγόρης Μαρινάκης με τον ίππο του Loulou du Quesnay συμμετείχε σε δύο αγωνίσματα με καλύτερη επίδοση την 20η θέση στο CSI 1* - Grand Prix Competition with one jump-off (1.35 m).

Ο Ελληνικός Ιππικός Όμιλος συγχαίρει τους αθλητές του και τους εύχεται κάθε επιτυχία!

Στη φωτογραφία η Αντωνία Ποντίκη που διακρίθηκε και στα τέσσερα αγωνίσματα στα οποία συμμετείχε.

 

Γ' ΑΓΩΝΕΣ ΙΠΠΙΚΗΣ ΔΕΞΙΟΤΕΧΝΙΑΣ 2009

Στις 21-22 Μαρτίου 2009 πραγματοποιηθήκαν στον Ιππικό Όμιλο Mega Sports οι Γ' Αγώνες Ιππικής Δεξιοτεχνίας 2009 σύμφωνα με την αγωνιστική προκήρυξη της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ιππασίας.

Μ. ΚαλύβαΑπό τον Ελληνικό Ιππικό Όμιλο διακρίθηκαν οι εξής:

Αγώνισμα Α4 Children Team
4η η Αλεξάνδρα Ταχιάτη με τον ίππο Dansk
5η η Δήμητρα Ιγγλέση με τον ίππο Warinca Steam
6η η Φ. Σταφυλοπάτη με τον ίππο Helios d' un Soir

Αγώνισμα Αρχαρίων (Class B)
1η Βασιλική Νίκα με τον ίππο Zodiac
5η η Νίκη Μαυραγάνη με τον ίππο Pedameir

Αγώνισμα Grand Prix (Class S)
1η η Ε. Μυράτ με τον ίππο Cosmote Hitrol

Αγώνισμα Β6 Medium (Class L)
6ος ο Ι. Ζαχαριουδάκης με τον ίππο Liman

Αγώνισμα Prix St. George (Class S)
1η η Ε. Μυράτ με τον ίππο Cosmote Hitrol
3η η Ε. Μυράτ με τον ίππο Indy de St Gatien

Αγώνισμα Γ4 Seniors Team
1η η Ε. Μυράτ με τον ίππο Indy de St Gatien

Αγώνισμα Γ4 Juniors Team (Class M)
6η η Σοφία Αφένδρα με τον ίππο Lahmar Gravvaenge

Ν. Μαυραγάνη - Β. Νίκα - Ε. Γκικάκη - Δ. ΦελλούρηΑγώνισμα A3 Children Preliminary (Class B)
1η η Δήμητρα Ιγγλέση με τον ίππο Warinca Steam
3η η Μ. Καλύβα με τον ίππο Sniper 2
4η η Φ. Σταφυλοπάτη με τον ίππο Helios d' un Soir
5η η Αλεξάνδρα Ταχιάτη με τον ίππο Dansk

Αγώνισμα World Dressage Chall (Adv) (Class L)
3ος ο Ι. Ζαχαριουδάκης με τον ίππο Liman

Κατηγορία 'S' PSG & INTER Ι
2η η Ε. Μυράτ με τον ίππο Cosmote Hitrol
3η η Ε. Μυράτ με τον ίππο Indy de St Gatien

Αγώνισμα Intermidiate I (Class S)
2η η Ε. Μυράτ με τον ίππο Indy de St Gatien
3η η Ε. Μυράτ με τον ίππο Cosmote Hitrol

Αγώνισμα A5 Children Individual (Class B)
4ος ο Ι. Ζαχαριουδάκης με τον ίππο Liman
5η η Αλεξάνδρα Ταχιάτη με τον ίππο Dansk
6η η Μ. Καλύβα με τον ίππο Sniper 2

Αγώνισμα Γ5 Juniors Individual (Class M)
5η η Σοφία Αφένδρα με τον ίππο Lahmar Gravvaenge

Κατηγορία Εφήβων
4η η Σοφία Αφένδρα με τον ίππο Lahmar Gravvaenge

Στις φωτογραφίες οι αμαζόνες του Ελληνικού Ιππικού Ομίλου Μ. Καλύβα (πάνω) και Ν. Μαυραγάνη, Β. Νίκα, Ε. Γκικάκη και Δ. Φελλούρη (κάτω). Η φωτογραφία είναι προσφορά του φωτογραφικού πρακτορείου  Photobit.net.

 

TOSCANA TOUR, AREZZO 2009 - 3η ΕΒΔΟΜΑΔΑ
ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜ. ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗ

Στις 13-15 Μαρτίου 2009 πραγματοποιήθηκαν στο Arezzo της Ιταλίας οι Αγώνες της 3ης εβδομάδας του Toscana Tour στους οποίους συμμετέχουν και πολλοί Έλληνες ιππείς.

Η πρωταθλήτρια του Ελληνικού Ιππικού Ομίλου Εμμανουέλα Αθανασιάδη με τους ίππους της Rimini Z, Udobantos και Scaramouche vh Nijskenshof είχε την ευκαιρία να συμμετάσχει σε επτά αγωνίσματα με κορυφαία επίδοση την 21η θέση στο CSI1* Competition with immediate jump-off (1.25 m).

 

Β' ΑΓΩΝΑΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 2009

Γρηγόρης ΒόγληςΣτις 13-15 Μαρτίου 2009 πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Ιππικού Ομίλου Mega Sports ο Β' Αγώνας Πρωταθλήματος 2009 σύμφωνα με την αγωνιστική προκήρυξη της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ιππασίας.

Από τον Ελληνικό Ιππικό Όμιλο διακρίθηκαν:

Επίπεδο (TOUR) N5-1 (1,10 μ.)
5ος ο Γρ. Βόγλης με τον ίππο Quelly Briquedalle

Επίπεδο (TOUR) Μικρό 1 (1,15 μ.)
5ος ο Γρ. Βόγλης με τον ίππο Klipper du Joret

Επίπεδο (TOUR) N5-2 (1,15 μ.)
5ος ο K. Josse με τον ίππο Elcaro van Papinglo

Στη φωτογραφία ο Γρ. Βόγλης που διακρίθηκε σε δύο αγωνίσματα.
Η φωτογραφία είναι προσφορά του φωτογραφικού πρακτορείου  Photobit.net.

 

Γ' ΗΜΕΡΙΔΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ 2009

Στις 8 Μαρτίου 2009 πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Ιππικού Ομίλου Mega Sports η Γ' Ημερίδα Περιφερειών Αττικής 2009 σύμφωνα με την αγωνιστική προκήρυξη της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ιππασίας.

Οι αθλητές του Ελληνικού Ιππικού Ομίλου διακρίθηκαν στο Ομαδικό Αγώνισμα, όπου κατέλαβαν την τέταρτη θέση. Η ομάδα του Ομίλου απαρτιζόταν από τη Μαρίνα Θεοφανοπούλου με τον ίππο Jerk du Bigot, τη Βασιλική Νίκα με τον ίππο Zodiac, τη Μ. Ακεστορίδη με τον ίππο Lesourisso και την Ιφιγένεια Πάνου με τον ίππο La Cocotte d' Eglefin.

 

 

« ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2009                   ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2009 »

ΑΡΧΕΙΟ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ