Αρχική σελίδα  
 


ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ - ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2012

ΚΥΠΕΛΛΟ 1 ΝΟΤΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ 2012

Στις 28-29 Ιανουαρίου 2012 πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού Κέντρου Ιππασίας στο Μαρκόπουλο ο Αγώνας Κυπέλλου 1 Νοτίου Ελλάδος 2012 σύμφωνα με την αγωνιστική προκήρυξη της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ιππασίας.

Από τον Ελληνικό Ιππικό Όμιλο διακρίθηκε η Κωνσταντίνα Κατσή-Σταματούκου με τον ίππο Cohiba 0012 που κατέλαβε την 6η θέση στην Κατηγορία Γ (1,20 μ.).

 

Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΙΠΠΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ KAI TO "ΑΛΟΓΟ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ"

Ο Ελληνικός Ιππικός Όμιλος με αφορμή τη νέα ταινία του Στίβεν Σπίλμπεργκ "Το άλογο του πολέμου" συνεργάστηκε με τη feelgood entertainment και προσέφερε τρίμηνα σεμινάρια ιππασίας και λευκώματα με την ιστορία του στους τυχερούς του διαγωνισμών που πραγματοποιήθηκαν από το portal in.gr, από το έντυπο Lifo και την εφημερίδα Πρώτο Θέμα!

O Στίβεν Σπίλμπεργκ με την ταινία "Το Άλογο του Πολέμου" (War Horse), καταπιάνεται για πρώτη φορά στην καριέρα του με τον Α’ Παγκόσμιο Πόλεμο. Ένα δημοφιλές παιδικό βιβλίο του 1982, που πρόσφατα μεταφέρθηκε με εντυπωσιακή επιτυχία στη θεατρική σκηνή του Λονδίνου και του Broadway, έδωσε το έναυσμα στον σκηνοθέτη, να ασχοληθεί με την ιστορία αυτή και να κερδίσει μια υποψηφιότητα στις Χρυσές Σφαίρες, στην κατηγορία της καλύτερης δραματικής ταινίας.

Λίγο μετά το ξέσπασμα του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου, ο Άλμπερτ, ένας έφηβος που ζει σε μια φάρμα στη βρετανική ύπαιθρο, πληροφορείται πως ο πατέρας του αποφάσισε να πουλήσει τον Τζόι, το αγαπημένο του άλογο, στο βρετανικό ιππικό. Πολύ σύντομα, ο Τζόι καταλήγει στην πρώτη γραμμή του γαλλικού μετώπου, όπου ως δια μαγείας αλλάζει τις ζωές των ανθρώπων με τους οποίους έρχεται σε επαφή. Πίσω στην Αγγλία, ωστόσο, ο Άλμπερτ, νιώθοντας πως έχει χάσει έναν πολύ καλό φίλο, αποφασίζει να αψηφήσει τις επιταγές της μοίρας και να καταταγεί στον στρατό, με την ελπίδα να τον ξαναβρεί...

Το Άλογο του Πολέμου προσδοκά να αποτελέσει πηγή έμπνευσης για τους θεατές κάθε ηλικίας μέσα από μια ανεπανάληπτη οδύσσεια ανιδιοτελούς φιλίας, θαυμαστών ανακαλύψεων και αδάμαστης γενναιότητας.

Η ταινία άρχισε να προβάλλεται στις αίθουσες στις 19/1/2012.

 

1ος ΑΓΩΝΑΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ Β. ΑΤΤΙΚΗΣ 2012

Στις 22 Ιανουαρίου 2012 πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Ιππικού Ομίλου MegaSports ο 1ος Αγώνας Ανάπτυξης Β. Αττικής σύμφωνα με την αγωνιστική προκήρυξη της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ιππασίας.

Από τον Ελληνικό Ιππικό Όμιλο διακρίθηκαν:

Αγώνισμα Ζ (1,05 μ.)
4η η Κωνσταντίνα Κατσή-Σταματούκου με τον ίππο Cohiba 0012

Επίσης η Ομάδα του Ελληνικού Ιππικού Ομίλου, που απαρτιζόταν από την Κωνσταντίνα Κατσή-Σταματούκου με τους ίππους Cohiba 0012 και Askan Van De Gasthoeve, τον Κωνσταντίνο Παπαθανασίου με τον ίππο Pedameir και τον Αλέξανδρο Κοκκώνη με τον ίππο Noisette de Quibou κατέλαβε την 2η θέση στο Ομαδικό Αγώνισμα των Ομίλων!

 

 

 

« ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2011                   ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2012 »

ΑΡΧΕΙΟ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ