Αρχική σελίδα  
 


ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ

Στα πλαίσια της δράσης της Ιππικής Ακαδημίας ο Όμιλος με κάθε ευκαιρία διοργανώνει σεμινάρια που απευθύνονται τόσο στους ιππείς όσο και στους ειδικούς (προπονητές, κριτές, γραμματείς κ.λπ.) και τους φιλάθλους της ιππασίας. Επίσης αναγνωρισμένοι προπονητές και διεθνείς αθλητές μετακαλούνται για να συνδράμουν τους αθλητές του Ομίλου στις προσπάθειές τους.

 

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΥΠΕΡΠΗΔΗΣΗΣ ΕΜΠΟΔΙΩΝ ΜΕ ΤΟΝ JOS KUMPS

Το Σαββατοκύριακο 18-19 Ιανουαρίου 2014 πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Ελληνικού Ιππικού Ομίλου, ιππικό σεμινάριο με τον Βέλγο προπονητή Jos Kumps.

Σεμινάριο με τον Jos KumpsΣτην προπονητική καριέρα του Jos Kumps περιλαμβάνονται συνεργασίες με κορυφαίους ιππείς όπως Bernardo Alves, Thomas Vellin, Eric Levallois, Dermot Lennon, Toni Leviste και πολλούς άλλους. Ο ίδιος ανήκει από το 1984 στην προπονητική ομάδα των Nelson και Rodrigo Pessoa και έχει συμμετάσχει ως προπονητής σε μερικούς από τους πιο σημαντικούς αγώνες ιππασίας του κόσμου (European and World Championship – Rome & Jerez, Olympic Games –Sydney & Athens, Panasiatic Games, World Cup). Από το 1983 παραδίδει ιππικά σεμινάρια στην Βραζιλία, την Τουρκία, τη Νορβηγία, την Μαλαισία, τις Φιλιππίνες, την Σουηδία, την Γερμανία και την Ιταλία.

Το ιππικό σεμινάριο παρακολούθησαν οι αθλητές Ντέμη Ιγγλέση με τους ίππους Amaai, Caledonia και Asκan van de Gasthoeve, Μαρίνα Θεοφανοπούλου με τους ίππους Oscar du Perron και Royoume des Till, Johnny Μαρινάκης με τους ίππους Magic de France και Quassy du Gisors, Γιώργος Δημαράς με τον ίππο Petrus de Roches GD, Αλέξανδρος Κοκκώνης με τον ίππο Ramses des Ibis, Μαρία Παπουρδάνου με τον ίππο Colour Line, Όλγα Γκολογιάννη με τον ίππο Oscar du Page, Κωνσταντίνα Κατσή-Σταματούκου με τον ίππο Aladin vaν Overis και Doddy Elgabry με τον ίππο Fulton Van T.T.S..

 

2ο ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΙΠΠΙΚΗΣ ΔΕΞΙΟΤΕΧΝΙΑΣ 2012

Σεμινάριο Ιππικής Δεξιοτεχνίας πραγματοποιήθηκε στις 14-16 Σεπτεμβρίου 2012 στις εγκαταστάσεις του Ελληνικού Ιππικού Ομίλου. Δίδαξε o καταξιωμένος εκπαιδευτής κ. Demitrij Črnjač.

Στο σεμινάριο συμμετείχαν 6 αθλητές με τους ίππους τους: η Κυβέλη Τζωρτζάκη με τον ίππο Highnessy Newland, η Μ. Καλύβα με τον ίππο Sir Kavalier, η Αμαρυλλίς Γουλανδρή με τον ίππο Red Diamond 4, η Φαίδρα Ξανθοπούλου με τον ίππο Darek 3, ο Ορέστης Κατσίλης με τον ίππο Wilster και η Ελένη Μυράτ με τον ίππο Cosmote Solon Hit

Υπεύθυνη του προγράμματος ήταν η εκπαιδεύτρια κ. Ελένη Μυράτ.

 

1ο ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΙΠΠΙΚΗΣ ΔΕΞΙΟΤΕΧΝΙΑΣ 2012 ΜΕ ΤΗΝ HEIKE HAMEL

Σεμινάριο Ιππικής Δεξιοτεχνίας πραγματοποιήθηκε στις 17-19 Φεβρουαρίου 2012 στις εγκαταστάσεις του Ελληνικού Ιππικού Ομίλου. Δίδαξε η καταξιωμένη εκπαιδεύτρια κ. Heike Hamel.

Στο σεμινάριο συμμετείχαν 10 αθλητές με 10 ίππους: ο Π. Σοφιός με τον ίππο Hang on Sloopy, η Μ. Καλύβα με τον ίππο Sir Kavalier, η Στεφανί-Σόνα Γιακουπιάν με τον ίππο Sniper 2, η Εμ. Μουσαμά με τον ίππο Indy de St. Gatien, η Άντζελα-Κέλλυ Σκλαβούνου με τον ίππο Dynastie,  η Αμαρυλλίς Γουλανδρή με τον ίππο Red Diamond 4, η Φ. Σταφυλοπάτη με τον ίππο Cassian 006, η Φαίδρα Ξανθοπούλου με τον ίππο Rhodolit, η Ελένη Μυράτ με τον ίππο Cosmote Solon Hit και η Σταυρογιάννη με τον ίππο Don Sico.

Υπεύθυνη του προγράμματος ήταν η εκπαιδεύτρια κ. Ελένη Μυράτ.

 

Δείτε τα σεμινάρια του Ελληνικού Ιππικού Ομίλου για το 2011 »