Αρχική σελίδα  
 

Share |

GRAND PRIX 2010

ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΙΠΠΙΚΟ ΟΜΙΛΟ

Grand Prix ΕΙΟ 2010Ο Ελληνικός Ιππικός Όμιλος με χαρά και ενθουσιασμό διοργάνωσε 4ήμερο αγώνα Grand Prix για τις 28 -31 Οκτωβρίου 2010, με την αιγίδα της ΕΟΙ. Στη λαμπρή αυτή εκδήλωση υψηλών προδιαγραφών διοργάνωσης κλήθηκαν να συμμετάσχουν όλοι οι Έλληνες αθλητές με τους ίππους τους.

Ο Αγώνας σχεδιάστηκε να περιλαμβάνει αγωνίσματα υπερπήδησης εμποδίων, ιππικής δεξιοτεχνίας, αγώνισμα ride & drive με το πρωτοεμφανιζόμενο αυτοκίνητο Mini Countryman με παράλληλη συμμετοχή ιππέων και γονιών, ιππικά παιχνίδια-GYMKHANA και άλλες εκπλήξεις. Για το σχεδιασμό των διαδρομών υπερπήδησης εμποδίων κλήθηκε ο κ. Elio Travagliati (ΙΤΑ).

Δυστυχώς δύο αλλεπάλληλες νύχτες κακοκαιρίας οδήγησαν σε ματαίωση των δύο πρώτων ημερών του Grand Prix, ενώ το πρόγραμμα αναδιαρθρώθηκε έτσι, ώστε να περιλαμβάνει πέντε Αγωνίσματα υπερπήδησης εμποδίων και το Αγώνισμα ride & drive.

Ένα πρωτότυπο πάρτι που συνοδεύτηκε από επίδειξη μόδας και ζωντανή συναυλία πλαισίωσε τους Αγώνες, ενώ πολλοί Χορηγοί υποστήριξαν το Grand Prix και προσφέρουν χρηματικά έπαθλα και πλούσια δώρα στους νικητές!

Σε όλη την διάρκεια των αγώνων σερβίρονταν καφές, αναψυκτικά και ειδικά επιλεγμένα εδέσματα. Στη βεράντα προσφερόταν δωρεάν χρήση του Διαδικτύου μέσω του Wi-Fi του Ομίλου. Στον Παιδότοπο του Ομίλου υπήρχαν φουσκωτά και άλλα παιχνίδια για να παίζουν τα παιδιά. Η είσοδος, όπως πάντα, ήταν ελεύθερη.

Δείτε:

την Προκήρυξη των Αγώνων
την Πρόσκληση και το αρχικό Πρόγραμμα
το  Αναδιαρθρωμένο Πρόγραμμα
τη Δήλωση Συμμετοχών

Δείτε φωτογραφίες από το Grand Prix στη σελίδα του ΕΙΟ στο Facebook »

 

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ GRAND PRIX ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΙΠΠΙΚΟ ΟΜΙΛΟ

Μετά από δύο μέρες κακοκαιρίας, οι Αγώνες Grand Prix του Ελληνικού Ιππικού Ομίλου άρχισαν το Σάββατο 30 Οκτωβρίου στις 13:30 με αναδιαρθρωμένο πρόγραμμα!

Σάββατο 30 Οκτωβρίου - ώρα έναρξης 13:30
5ο Αγώνισμα - Ύψος: 1,15 μ. - Έπαθλο: 1.100€ - Δείτε τα αποτελέσματα
6ο Αγώνισμα - Ύψος: 1,25 μ. - Έπαθλο: 1.600€ - Δείτε τα αποτελέσματα

Fashion Show - Πάρτι με τα Κόκκινα Χαλιά (Live on Stage)

Κυριακή 31 Οκτωβρίου - ώρα έναρξης 9:00
8ο Αγώνισμα - Ύψος: 1,20 μ. - Έπαθλο: 1.450€ - Δείτε τα αποτελέσματα
9ο Αγώνισμα - Ύψος: 1,30 μ. - Έπαθλο: 1.800€ - Δείτε τα αποτελέσματα
14ο Αγώνισμα - Grand Prix, Ύψος: 1,40 μ. - Έπαθλο: 7.750€ - Δείτε τα αποτελέσματα
4ο Αγώνισμα - Ride (Ύψος: 1,10 μ.) & Drive - Οι πρώτοι δέκα νικητές έλαβαν δώρα των Εταιρειών Alexi Andriotti & Oriflame και ο πρώτος νικητής ένα σετ ελαστικών αυτοκινήτου - Δείτε τα αποτελέσματα

 

ΠΑΡΤΙ, FASHION SHOW & ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΙΠΠΙΚΟ ΟΜΙΛΟ

Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2010, μετά τους αγώνες, στις 19:00!

Στους ρυθμούς των "Κόκκινων Χαλιών" γνωστά μοντέλα της τηλεόρασης παρουσίασαν επώνυμα ρούχα και αξεσουάρ των εταιριών Alexi Andriotti & Simple Caractere. To Mini Countryman περίμενε όλους τους επισκέπτες για μια ονειρική βόλτα.

Στο πάρτι μας υποδέχτηκαν open buffet & welcome drink!

Δείτε φωτογραφίες από το πάρτι στη σελίδα του ΕΙΟ στο Facebook »

 

ΤΟ ΣΠΟΡ+ ΚΑΙ ΤΟ ESPORTEVENTS.GR ΑΝΑΜΕΤΕΔΩΣΑΝ ΤΟ GRAND PRIX ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΠΠΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ

σπορ+Το ψηφιακό τηλεοπτικό κανάλι της ΕΡΤ σπορ+ παρουσίασε σε ζωντανή μετάδοση τρία αγωνίσματα του Grand Prix: το 5ο Αγώνισμα (1,15 μ.) και το 6ο Αγώνισμα (1,25 μ.) το Σάββατο 30/10/2010 και το 14o Αγώνισμα Grand Prix (1,40 μ.) την Κυριακή 31/10/2010

Επίσης η διαδικτυακή πλατφόρμα Esportevents.gr παρουσίασε σε live stream video τα αγωνίσματα του Grand Prix του Ελληνικού Ιππικού Ομίλου και οι φίλοι του είδαν ζωντανά την εξέλιξη των αγώνων στη σελίδα των EUROPEAN SPORT EVENTS!

Ακούστε το ραδιοφωνικό σποτ του Grand Prix έτσι, όπως αναμεταδόθηκε από το Χορηγό επικοινωνίας Αθήνα 9,84!

 

ΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ ΤΟΥ GRAND PRIX ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΠΠΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ

Πολλοί Χορηγοί υποστήριξαν το Grand Prix του Ελληνικού Ιππικού Ομίλου και προσέφεραν χρηματικά έπαθλα και πλούσια δώρα στους νικητές!

Κάντε κλικ στα λογότυπα των Χορηγών και δείτε τη δράση τους!

Σφακιανάκης Oriflame Simple Caractere Υγεία
Alexi Andriotti Samos Steamship Co Χελλαφάρμ Α.Ε. Fir-Tex
Geniki Bank Ηλίας Κοκκώνης Ice Gallery  ΚΥΡ ΓΙΑΝΝΗ
TRM Athinaios Catering  Holiday Inn   Balloons
Χορηγοί Επικοινωνίας:
   ΕΡΤ Αθήνα 9,84