Αρχική σελίδα  
 

Share |

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ - ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2007

ΑΝΘΕΜΙΑ 2007

Στο CSI* Ανθέμια 2007 που διοργανώθηκε για όγδοη συνεχή χρονιά από τον Αθλητικό Όμιλο Ιππασίας Βασιλικών στις 23-26 Αυγούστου 2007 συμμετείχαν αθλητές και ίπποι του Ελληνικού Ιππικού Ομίλου.

Έξι κατά βάσει νέοι αθλητές απέκτησαν πολύτιμη εμπειρία στις ιππικές εγκαταστάσεις του Porto Carras Grand Resort της Χαλκιδικής: Ευδοξία Σακελλαρίδη με τον ίππο Kali de la Hague, Αναστασία Σικιαρίδη με τους ίππους Lando Ri και Klipper du Joret, Αντωνία Ποντίκη με τους ίππους Mirabelle du Theil και Nectar de Reaute, Ευσταθία Βερζοβίτη με τον ίππο Gerle Alfarvad Z, Ηλιάννα Φωκά με τον ίππο News De Cerisy και Έπη Χαραλαμποπούλου με τον ίππο Selini.

 

34ο ΒΑΛΚΑΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΥΠΕΡΠΗΔΗΣΗΣ ΕΜΠΟΔΙΩΝ

Τ. Γεωργίου, Ελ. Δενδρινού, Δ, ΝάτσηςΣτο 34ο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Υπερπήδησης Εμποδίων που διεξήχθη στην Κωνσταντινούπολη της Τουρκίας στις 17-19 Αυγούστου 2007 συμμετείχαν αθλητές και ίπποι του Ελληνικού Ιππικού Ομίλου με πολύ καλές επιδόσεις.

Ο Γρηγόρης Μαρινάκης με τον ίππο Loulou du Quesnay ανακηρύχθηκε Πρωταθλητής Βαλκανίων στην κατηγορία Νέων Ιππέων και έλαβε ασημένιο μετάλλιο για τη 2η θέση στο Ομαδικό Βαλκανικό Πρωτάθλημα στην κατηγορία Νέων Ιππέων.

Αργυρά μετάλλια έλαβαν επίσης η Τατιάνα Γεωργίου με τον ίππο La Folie Douce στο Ομαδικό Βαλκανικό Πρωτάθλημα στην κατηγορία Ενηλίκων και ο Κώστας Ασημάκης με τον ίππο Liberto De Safray στο Ομαδικό Βαλκανικό Πρωτάθλημα στην κατηγορία των Εφήβων, στα οποία η Ελληνική Ομάδα κατέλαβε την 2η θέση.

Επίσης η Ευδοξία Σακελλαρίδη με τον ίππο Kali de la Hague κατέλαβε την πρώτη θέση για την ημέρα στο ατομικό αγώνισμα των Αμαζόνων στο ξεκίνημα των Αγώνων και την τρίτη θέση στο Grand Prix Αμαζόνων την τελευταία μέρα.

Ο Ελληνικός Ιππικός Όμιλος συγχαίρει θερμά τους αθλητές του και τους εύχεται κάθε πρόοδο!

Στη φωτογραφία η Τατιάνα Γεωργίου (αριστερά) φορώντας το αργυρό μετάλλιο της δεύτερης θέσης στο Ομαδικό Βαλκανικό Πρωτάθλημα στην κατηγορία Ενηλίκων με τους συναθλητές της στην Ελληνική Εθνική Ομάδα Ελίνα Δενδρινού (κέντρο) και Δημήτρη Νάτση (δεξιά).

 

ΔΙΕΘΝΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΜΑΝΟΥΕΛΑ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗ

Στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ενηλίκων Υπερπήδησης Εμποδίων, που διεξήχθη στο Mannheim της Γερμανίας στις 14-19 Αυγούστου 2007, είχε την ευκαιρία να συμμετάσχει η πρωταθλήτρια του Ελληνικού Ιππικού Ομίλου Εμμανουέλα Αθανασιάδη. Έλαβε μέρος σε τέσσερα αγωνίσματα με τον ίππο Rimini Z.

 

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΙΠΠΙΚΟ ΟΜΙΛΟ

Τις εγκαταστάσεις του Ελληνικού Ιππικού Ομίλου επέλεξε η Ελληνική Ομοσπονδία Ιππασίας για να πραγματοποιήσει στις 8 Αυγούστου 2007 συνάντηση των αθλητών, κατοίκων Αττικής, που θα στελεχώσουν τις Εθνικές Ομάδες Ενηλίκων, Αμαζόνων, Ν. Ιππέων, Εφήβων και Παίδων και θα εκπροσωπήσουν τη χώρα μας στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Υπερπήδησης Εμποδίων, που θα διεξαχθεί στην Κωνσταντινούπολη στις 17 - 19 Αυγούστου 2007. Προηγήθηκε υπερπήδηση εμποδίων και ακολούθησε ενημερωτική συνάντηση αθλητών και παραγόντων που θα μετέχουν στην αποστολή. Την συνάντηση συντόνισε ο Γ.Γ. της ΕΟΙ και Πρόεδρος της τεχνικής επιτροπής ιππασίας κ. Γ. Δενδρινός.

Ο Ελληνικός Ιππικός Όμιλος εύχεται στους Έλληνες αθλητές καλή επιτυχία!

 

 

« ΙΟΥΛΙΟΣ 2007                    ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2007 »

ΑΡΧΕΙΟ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ