Αρχική σελίδα  
 

Share |

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ - ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2007

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΠΠΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ

Στο CSI*** που διοργάνωσε η Ελληνική Ομοσπονδία Ιππασίας στα πλαίσια των Διεθνών Αγώνων Ιππασίας "Ωνάση" και διεξήχθη στις 28-30 Σεπτεμβρίου 2007 στο Ολυμπιακό Κέντρο Ιππασίας στο Μαρκόπουλο είχαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν και να διακριθούν αθλητές και ίπποι του Ελληνικού Ιππικού Ομίλου.

Γρηγόρης ΒόγληςΟι αθλητές του Ομίλου διακρίθηκαν στα εξής αγωνίσματα:

COSMOTE PRIX
4η η Στεφανία Παπαδημητρίου με τον ίππο Quattro
6η η Άννα Λεβή με τον ίππο Miss Quality Girl

METKA PRIX
2η η Στεφανία Παπαδημητρίου με τον ίππο Flamme D' Aunis

HERTZ PRIX
6ος ο Γρηγόρης Βόγλης με τον ίππο Mirabelle du Theil

ΟΔΙΕ PRIX
3ος ο Γρηγόρης Βόγλης με τον ίππο Mirabelle du Theil
6η η Στεφανία Παπαδημητρίου με τον ίππο Quattro

Επίσης συμμετείχαν με καλά αποτελέσματα ο Γιώργος Δημαράς με τους ίππους Aladin Van Overis και Mandela, η Μαρία Παπουρδάνου με τον ίππο Nikiboko, η Τατιάνα Γεωργίου με τον ίππο La Folie Douce, ο Κώστας Μαρινάκης με τον ίππο Sympa de la Cour και η Χριστιάνα Θεοφανοπούλου με τον ίππο Jerk du Bigot.

Στη φωτογραφία η Γρηγόρης Βόγλης που διακρίθηκε τόσο στο Herz Prix όσο και στο ΟΔΙΕ Prix. Η φωτογραφία προέρχεται από το φωτογραφικό πρακτορείο Photobit.net.

 

Ο FRANCOIS GRILLARD ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΙΠΠΙΚΟ ΟΜΙΛΟ

Στον Ελληνικό Ιππικό Όμιλο βρέθηκε από τις 24 Σεπτεμβρίου ως τις 1 Οκτωβρίου 2007 ο Γάλλος διεθνής αθλητής κ. François Grillard για να προετοιμάσει τους αθλητές του Ομίλου που συμμετείχαν στους Διεθνείς Αγώνες Ιππασίας «Ωνάση» σε συνεργασία με τον κ. Γ. Βόγλη.

 

3η ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ ΑΘΛΗΤΗ

Τις εγκαταστάσεις του Ελληνικού Ιππικού Ομίλου επέλεξε η Ελληνική Ομοσπονδία Ιππασίας για να πραγματοποιήσει την 3η Ημερίδα για την Άδεια Ικανότητας Αθλητή που διεξήχθη στις 19 Σεπτεμβρίου 2007 (το θεωρητικό μέρος) και στις 21 Σεπτεμβρίου 2007 (το πρακτικό μέρος).

Τρεις μαθήτριες της Ιππικής Ακαδημίας έλαβαν μέρος στην Ημερίδα και απέκτησα την Άδεια Ικανότητας Αθλητή για το αγώνισμα της Ιππικής Δεξιοτεχνίας. Ο Όμιλος τους εύχεται πολλές επιτυχίες!

 

ΧΑΛΚΙΝΗ ΒΑΛΚΑΝΙΟΝΙΚΗΣ Η ΕΛΕΝΗ ΜΥΡΑΤ

Στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Ιππικής Δεξιοτεχνίας που διεξήχθη στην Θεσσαλονίκη, στις εγκαταστάσεις του Ιππικού Ομίλου Θέρμης, στις 7-9 Σεπτεμβρίου 2007, συμμετείχε η πρωταθλήτρια του Ελληνικού Ιππικού Ομίλου Ελένη Μυράτ.

Η Ελένη Μυράτ με τον ίππο της Cosmote Hitrol κατέλαβε την τρίτη θέση στην κατηγορία Ενηλίκων στο αγώνισμα freestyle με μουσική.

Ο Ελληνικός Ιππικός Όμιλος συγχαίρει θερμά τους Έλληνες αθλητές που διακρίθηκαν σε όλες τις κατηγορίες του Βαλκανικού Πρωταθλήματος Ιππικής Δεξιοτεχνίας και τους εύχεται κάθε πρόοδο!

 

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΕΠΙΠΕΔΗΣ ΙΠΠΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΙΠΠΙΚΗΣ ΔΕΞΙΟΤΕΧΝΙΑΣ

Demitrij Crnjac
Στις εγκαταστάσεις του Ελληνικού Ιππικού Ομίλου πραγματοποιήθηκε Σεμινάριο (Clinique) Επίπεδης Ιππασίας και Ιππικής Δεξιοτεχνίας στις 3-5 Σεπτεμβρίου 2007, πρωί και απόγευμα, ανοιχτό στους αθλητές Ιππικής Δεξιοτεχνίας και Υπερπήδησης Εμποδίων του Ομίλου.

Δίδαξε ο γνωστός Σλοβένος εκπαιδευτής κ. Demitrij Crnjac.

Υπεύθυνη προγράμματος ήταν η κα. Ε. Μυράτ.

Στη φωτογραφία ο Σλοβένος εκπαιδευτής κ. Demitrij Crnjac.

 

 

« ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2007                    ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2007 »

ΑΡΧΕΙΟ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ