Αρχική σελίδα  
 

Share |

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ - ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2008

ΑΝΘΕΜΙΑ 2008 - CSI1*

Οι αθλητές του Ελληνικού Ιππικού Ομίλου στα πλαίσια της προετοιμασίας τους για το Βαλκανικό Πρωτάθλημα Υπερπήδησης Εμποδίων 2008 συμμετείχαν στο 9ο Διεθνές Grand Prix Υπερπήδησης Εμποδίων Ανθέμια 2008 - CSI1* που πραγματοποιήθηκε στις 28-31 Αυγούστου 2008 στις ιππικές εγκαταστάσεις του ξενοδοχειακού συγκροτήματος Porto Carras με τη διοργάνωση του Αθλητικού Ιππικού Ομίλου Βασιλικών και της έγκριση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ιππασίας και της Διεθνούς Ομοσπονδίας Ιππασίας.

 

ΧΡΥΣΗ ΒΑΛΚΑΝΙΟΝΙΚΗΣ Η ΕΛΕΝΗ ΜΥΡΑΤ ΣΤΟ ΟΜΑΔΙΚΟ

Εθνική Ομάδα ΙππασίαςΣτο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Ιππικής Δεξιοτεχνίας που διεξήχθη στην Κωνσταντινούπολη, στις 22-24 Αυγούστου 2008, συμμετείχαν οι αθλήτριες του Ελληνικού Ιππικού Ομίλου Σοφία Αφένδρα και Ελένη Μυράτ.

Στο Ομαδικό Βαλκανικό Πρωτάθλημα Ιππικής Δεξιοτεχνίας η Ελένη Μυράτ με τον ίππο της Cosmote Hitrol έλαβε χρυσό μετάλλιο αφού η ελληνική ομάδα κατέλαβε την πρώτη θέση στην κατηγορία Ενηλίκων. Επίσης η πρωταθλήτρια του Ελληνικού Ιππικού Ομίλου κατέλαβε την τέταρτη θέση στο ατομικό αγώνισμα των Ενηλίκων.

Επίσης η Σ. Αφένδρα με τον ίππο Lahmar Gravvaenge κατέλαβε την έκτη θέση στο ατομικό αγώνισμα των Παίδων.

Ο Ελληνικός Ιππικός Όμιλος συγχαίρει θερμά τους Έλληνες αθλητές που διακρίθηκαν σε όλες τις κατηγορίες του Βαλκανικού Πρωταθλήματος Ιππικής Δεξιοτεχνίας και τους εύχεται κάθε πρόοδο!

Στη φωτογραφία η Ελένη Μυράτ με την εθνική ομάδα στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου του Ομαδικού Βαλκανικού Πρωταθλήματος Ιππικής Δεξιοτεχνίας. Η φωτογραφία είναι προσφορά του φωτογραφικού πρακτορείου Eqvis.

 

Η ΕΥΔΟΞΙΑ ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΔΗ ΣΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ ΝΕΩΝ ΣΤΟ ΠΕΚΙΝΟ

Olympic Youth CampΗ πρωταθλήτρια Εφήβων 2008 του Ελληνικού Ιππικού Ομίλου Ευδοξία Σακελλαρίδη επελέγη από την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή και εκπροσώπησε την Ελλάδα, μαζί με έναν έφηβο αθλητή άλλου αθλήματος, στην Ολυμπιακή Κατασκήνωση Νέων που πραγματοποιήθηκε στο Πεκίνο από τις 6 έως τις 17 Αυγούστου, παράλληλα με τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2008.

Η κατασκήνωση αυτή που ξεκίνησε στην Ολυμπιάδα της Στοκχόλμης το 1912 λειτουργεί ως μέρος των Ολυμπιάδων με σκοπό να προάγει το Ολυμπιακό Πνεύμα μεταξύ των νέων αθλητών και τα ιδανικά της παγκόσμιας ειρήνης, συνεργασίας και ανάπτυξης και να προσφέρει μια μοναδική Ολυμπιακή εμπειρία στους νέους. Δίνει την ευκαιρία για παρακολούθηση των αγώνων, γνωριμία με τον πολιτισμό, την ιστορία τα έθιμα και τις συνήθειες της Πόλης και Χώρας που φιλοξενεί την Ολυμπιάδα κάθε φορά. Προάγει την διαπολιτισμική σχέση και φιλία μεταξύ νέων από όλο τον κόσμο. Μέσα από αυτήν την Κατασκήνωση περνά το Ολυμπιακό Πνεύμα στις γενιές του μέλλοντος

 

 

« ΙΟΥΛΙΟΣ 2007                    ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2008 »

ΑΡΧΕΙΟ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ