Αρχική σελίδα  
 

Share |

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ - ΙΟΥΛΙΟΣ 2008

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΔΥΟ ΦΑΣΕΩΝ ΜΕ ΤΟ DEMITRIJ CRNJAC

Στις εγκαταστάσεις του Ελληνικού Ιππικού Ομίλου πραγματοποιήθηκε Σεμινάριο (Clinique) Επίπεδης Ιππασίας και Ιππικής Δεξιοτεχνίας δύο φάσεων στις 1-3 και 23-25 Ιουλίου 2008, πρωί και απόγευμα, ανοιχτό στους αθλητές Ιππικής Δεξιοτεχνίας και Υπερπήδησης Εμποδίων του Ομίλου.

Δίδαξε ο γνωστός Σλοβένος εκπαιδευτής κ. Demitrij Crnjac που έμεινε πολύ ευχαριστημένος από την πρόοδο των ιππέων και των αλόγων. Υπεύθυνη των προγραμμάτων ήταν η κα. Ε. Μυράτ.

 

ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΙΔΩΝ ΥΠΕΡΠΗΔΗΣΗΣ ΕΜΠΟΔΙΩΝ ΚΑΙ CSIJ-A

Αντωνία ΠοντίκηΣτις 13 Ιουλίου 2008 ολοκληρώθηκαν με επιτυχία το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Παίδων Υπερπήδησης Εμποδίων και ο Διεθνής αγώνας εφήβων CSIJ-A στις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού Κέντρου Ιππασίας στο Μαρκόπουλο.

Νικήτρια του Oμαδικού Αγωνίσματος παίδων αναδείχτηκε η Μεγάλη Βρετανία με τους Lauren Edwards (με τον ίππο Mr Bon Ami), Cloe Aston (με τον ίππο Cathleen 16), Olivia Dales (με τον ίππο Arabella IV) και Graham Gillepsie (με τον ίππο Ara 12). Η Ιταλίδα αμαζόνα Francesca Arioldi με τον ίππο Baldo della Loggia αναδείχτηκε Πρωταθλήτρια Παίδων στην υπερπήδηση εμποδίων και η επίσης Ιταλίδα Jessica Barbieri με τον ίππο Heros du Lys κυριάρχησε στο Grand Prix του CSIJ-A.

Η αθλήτρια του Ελληνικού Ιππικού Ομίλου Αντωνία Ποντίκη (με τον ίππο Mirabelle du Theil) επελέγη να συμμετάσχει για πρώτη φορά στην Ελληνική Εθνική Ομάδα Ιππασίας τόσο στο Ομαδικό όσο και στο Ατομικό Αγώνισμα. Στην πρώτη της συμμετοχή σε Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα έκανε ικανοποιητική εμφάνιση και μαζί με τους Δημήτρη Μπάσδρα, Θεοφανώ Κατσανούλα και Παναγιώτη Φρατζή έφεραν την Ελλάδα στην έκτη θέση του Ομαδικού Αγωνίσματος. Επίσης κέρδισε το Έπαθλο Ιππολύτη της Estee Lauder στην κατηγορία Παίδων για την καλύτερη εμφάνιση αμαζόνας και αλόγου.

Τέλος ο αθλήτρια του Ελληνικού Ιππικού Ομίλου Ευδοξία Σακελλαρίδη, που συμμετείχε στο CSIJ-A με τους ίππους Kali de la Hague και Lando Ri, ήρθε πρώτη στο Preliminary Competition και ακολούθως έκανε καλή εμφάνιση.

Στη φωτογραφία η Αντωνία Ποντίκη με τη Mirabelle du Theil. Η φωτογραφία προέρχεται από τα φωτογραφικό πρακτορείο Sports In time.

 

 

« ΙΟΥNΙΟΣ 2008                    ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2008 »

ΑΡΧΕΙΟ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ