Αρχική σελίδα  
 


ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ - ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2010

4ο ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΙΠΠΙΚΗΣ ΔΕΞΙΟΤΕΧΝΙΑΣ 2010 ΜΕ ΤΟΝ JOSEF FREESE

Το 4ο σεμινάριο Ιππικής Δεξιοτεχνίας πραγματοποιήθηκε στις 28-30 Σεπτεμβρίου 2010 στις εγκαταστάσεις του Ελληνικού Ιππικού Ομίλου. Δίδαξε ο καταξιωμένος Γερμανός εκπαιδευτής κ. Josef Freese.

Στο σεμινάριο συμμετείχαν 9 αθλητές με ίππους τους: η Εμμ. Μουσαμά με τον ίππο Indy de st Gatien, η Δ. Ιγγλέση με τον ίππο Waiting Will, ο Π. Σοφιός με τον ίππο Lausse, η Φ. Σταφυλοπάτη με τον ίππο Cassian 006, η Β. Νομικού de Borbon dos Sicilias με τον ίππο Foxy Hot Shot, η Μ. Καλύβα με τον ίππο Sniper 2, η Αμαρυλλίς Γουλανδρή με τον ίππο Red Diamond 4, η Άντζελα-Κέλλυ Σκλαβούνου με τον ίππο Palatino και η Μάριελ Πτερούδη με τον ίππο Capello.

Υπεύθυνη του προγράμματος ήταν η εκπαιδεύτρια κ. Ελένη Μυράτ που επίσης συμμετείχε με τον ίππο της Cosmote Solon Hit.

 

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΠΠΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ

Γιώργος ΣπηλιωτόπουλοςΣτο Athens CSI1* & CSI-YH που διοργάνωσε η Ελληνική Ομοσπονδία Ιππασίας και διεξήχθη στις 24 και 26 Σεπτεμβρίου 2010 στο Ολυμπιακό Κέντρο Ιππασίας στο Μαρκόπουλο είχαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν και να διακριθούν αθλητές και ίπποι του Ελληνικού Ιππικού Ομίλου.

Οι αθλητές του Ομίλου διακρίθηκαν στα εξής αγωνίσματα:

Κατηγορία Νεολέκτων Ίππων (ύψος: 1,20 μ.)
4η η Μαρία Παπουρδάνου με τον ίππο Pleyane d' Aria

Κατηγορία 2 (ύψος: 1,20 μ.)
4ος ο Γιώργος Δημαράς με τον ίππο Aladin Van Overis

Κατηγορία Νεολέκτων ίππων (ύψος: 1,25 μ.)
4ος ο Κώστας Ασημάκης με τον ίππο Quelly Briquadalle
5ος ο Κώστας Ασημάκης με τον ίππο Perle des Fontaines

Επίσης συμμετείχαν με καλά αποτελέσματα ο Γρ. Βόγλης με τους ίππους Quetcha De Chenee, Oleis De Chenee και Whisper και ο Γ. Σπηλιωτόπουλος με τον ίππο UFO 17.

Στη φωτογραφία η Γιώργος Σπηλιωτόπουλος. Η φωτογραφία είναι προσφορά του φωτογραφικού πρακτορείου Photobit.net.

 

6ος ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ Β. ΑΤΤΙΚΗΣ 2010
6η ΗΜΕΡΙΔΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ 2010

Σοφία ΝομικούΤην 18 Σεπτεμβρίου 2010 πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Ιππικού Ομίλου Βαρυμπόμπης o 6ος Περιφερειακός Αγώνας Ανάπτυξης Β. Αττικής  σύμφωνα με την αγωνιστική προκήρυξη της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ιππασίας.

Από τον Ελληνικό Ιππικό Όμιλο διακρίθηκε η Σοφία Νομικού με τον ίππο Red Link που κατέλαβαν την 4η θέση στην Κατηγορία Η.

Επίσης στις 19 Σεπτεμβρίου 2010 πραγματοποιήθηκε η 6η Ημερίδα Περιφερειών Αττικής στις εγκαταστάσεις του Ιππικού Ομίλου Βαρυμπόμπης.

Η Ομάδα του Ελληνικού Ιππικού Ομίλου, που απαρτιζόταν από την Κωνσταντίνα Κατσή-Σταματούκου με τον ίππο Cohiba 0012, την η Ντέμη Ιγγλέση με τον ίππο Perle des Fontaines,τον Αλέξανδρο Κοκκώνη με τον ίππο Noisette de Quibou και τη Χριστιάνα Δοντά με τον ίππο Nonchaloir, κατέλαβε την 3η θέση στο Ομαδικό Αγώνισμα των Ομίλων!

Στη φωτογραφία η Σοφία Νομικού, που διακρίθηκε στη κατηγορία Η. Η φωτογραφία είναι προσφορά του φωτογραφικού πρακτορείου Photobit.net.

 

Ζ' ΑΓΩΝΕΣ ΙΠΠΙΚΗΣ ΔΕΞΙΟΤΕΧΝΙΑΣ 2010

Στις 18-19 Σεπτεμβρίου 2010 πραγματοποιήθηκαν στον Ιππικό Όμιλο Βαρυμπόμπης οι Ζ' Αγώνες Ιππικής Δεξιοτεχνίας 2010 σύμφωνα με την αγωνιστική προκήρυξη της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ιππασίας.

Από τον Ελληνικό Ιππικό Όμιλο διακρίθηκαν οι εξής:

Κυβέλη ΤζωρτζάκηΑγώνισμα Α4 Children Team (Class B)
3η η Δ. Ιγγλέση με τον ίππο Cosmote Solon Hit
4η η Φ. Σταφυλοπάτη με τον ίππο Cassian 006
5η η Μ. Καλύβα με τον ίππο Sniper 2

Αγώνισμα Α6 Elementary (Class B)
1η η Φ. Σταφυλοπάτη με τον ίππο Cassian 006
4η η Αλεξάνδρα Ταχιάτη με τον ίππο Dansk
5η η Μ. Καλύβα με τον ίππο Sniper 2

Αγώνισμα Β6 Medium
1η η Ελένη Μυράτ με τον ίππο Cosmote Solon Hit

Αγώνισμα Γ4 Juniors Team (Class M)
2η η Ελένη Μυράτ με τον ίππο Waiting Will

Αγώνισμα Prix St. George (Class S)
3η η Ελένη Μυράτ με τον ίππο Indy de st Gatien

Αγώνισμα A3 Children Preliminary (Class B)
3η η Δ. Ιγγλέση με τον ίππο Cosmote Solon Hit
5η η Κ. Τζωρτζάκη με τον ίππο Warinca Steam
6ος ο Π. Σοφιός με τον ίππο Laousse

Αγώνισμα A5 Children Individual (Class B)
1η η Φ. Σταφυλοπάτη με τον ίππο Cassian 006
3η η Δ. Ιγγλέση με τον ίππο Waiting Will
4η η Μ. Καλύβα με τον ίππο Sniper 2
5η η Αλεξάνδρα Ταχιάτη με τον ίππο Dansk
6η η Κ. Τζωρτζάκη με τον ίππο Warinca Steam

Αγώνισμα Β9 Children Preliminary (Class L)
1η η Ελένη Μυράτ με τον ίππο Cosmote Solon Hit

Αγώνισμα Intermidiate "I" (Class S)
3η η Ελένη Μυράτ με τον ίππο Indy de st Gatien

Στη φωτογραφία η Κυβέλη Τζωρτζάκη, που διακρίθηκε στο Αγώνισμα Α5. Η φωτογραφία είναι προσφορά του φωτογραφικού πρακτορείου Photobit.net.

 

2ο GRAND PRIX I.O.B.

Αλέξανδρος ΚοκκώνηςΣτις 11-13 Σεπτεμβρίου 2010 πραγματοποιήθηκε στον Ιππικό Όμιλο Βαρυμπόμπης το 2ο Grand Prix I.Ο.Β..

Από τον Ελληνικό Ιππικό Όμιλο διακρίθηκαν οι εξής:

Αγώνισμα Ελεύθερης Συμμετοχής (1,00 / 1,10 μ.)
3ος ο Αλέξανδρος Κοκκώνης με τον ίππο Noisette de Quibou
4η η  Ντέμη Ιγγλέση με τον ίππο Perle des Fontaines
5η η Αθηνά-Χριστίνα Δοντά με τον ίππο Nonchaloir

Αγώνισμα Ελεύθερης Συμμετοχής (1,10 / 1,30 μ.)
5ος ο Γ. Δημαράς με τον ίππο Campari GD

Στη φωτογραφία ο Αλέξανδρος Κοκκώνης, που διακρίθηκε στο Αγώνισμα Ελεύθερης Συμμετοχής (1,00 / 1,10 μ.). Η φωτογραφία είναι προσφορά του φωτογραφικού πρακτορείου Photobit.net.

 

ΧΡΥΣΟΙ Ο JOHNNY ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΚΑΙ Η ΜΑΡΙΑ ΘΕΟΦΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟΥΣ ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ

Στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Υπερπήδησης Εμποδίων που διεξήχθη στη Φιλιππούπολη της Βουλγαρίας στις 3-5 Σεπτεμβρίου 2010, συμμετείχαν οι αθλητές του Ελληνικού Ιππικού Ομίλου Κώστας Ασημάκης, Μαρίνα Θεοφανοπούλου, Johnny Μαρινάκης, Ελένη Χουχουλή, Ευγενία Χουχουλή και Μαρία Παπουρδάνου. Η πρόεδρος του Ελληνικού Ιππικού Ομίλου κυρία Λένα Λεβίδη υπηρέτησε ως πρόεδρος της Ελλανοδίκου Επιτροπής των Αγώνων.

από αριστερά πάνω Γρηγόρης Βόγλης, Κώστας Ασημάκης, Ιωάννης Μαρινάκης, κάτω Ελένη Χουχουλή, Ευγενία Χουχουλή, Λένα Λεβίδη, Μαρίνα ΘεοφανοπούλουΣτο Ομαδικό Βαλκανικό Πρωτάθλημα Υπερπήδησης Εμποδίων στην Κατηγορία Παίδων η Μαρίνα Θεοφανοπούλου με τον ίππο Jerk du Bigot και ο Johnny Μαρινάκης με τον ίππο Sympa de la Cour έλαβαν χρυσά μετάλλια, αφού η ελληνική ομάδα κατέλαβε την πρώτη θέση.

Στο Ομαδικό Βαλκανικό Πρωτάθλημα Υπερπήδησης Εμποδίων στην Κατηγορία Νέων Ιππέων ο Κώστας Ασημάκης με τον ίππο Liberto de Safay έλαβε το αργυρό μετάλλιο, αφού η ελληνική ομάδα κατέλαβε τη δεύτερη θέση.

Η Ελένη Χουχούλη με τον ίππο Mylor Royal κατέκτησε την 5η θέση στο Ατομικό Αγώνισμα στην Κατηγορία Παίδων μεταξύ 29 συμμετεχόντων. Τέλος η Μαρία Παπουρδάνου με τον ίππο Colour Line κατέλαβε την 8η θέση στη γενική κατάταξη της Κατηγορίας Αμαζόνων μεταξύ 19 συμμετεχουσών. Η Ευγενία Χουχουλή συμμετείχε σε δύο Αγωνίσματα της Κατηγορίας Εφήβων.

Ο Ελληνικός Ιππικός Όμιλος συγχαίρει τους αθλητές του για τις διακρίσεις τους και τη συμμετοχή τους και εύχεται κάθε πρόοδο!

Στη φωτογραφία η ομάδα του Ελληνικού Ιππικού Ομίλου στη Φιλιππούπολη: από αριστερά πάνω Γρηγόρης Βόγλης, Κώστας Ασημάκης, Johnny Μαρινάκης, κάτω Ελένη Χουχουλή, Ευγενία Χουχουλή, Λένα Λεβίδη, Μαρίνα Θεοφανοπούλου. Η φωτογραφία είναι προσφορά του φωτογραφικού πρακτορείου Αλέξης Βασιλόπουλος.

 

 

« ΙΟΥΛΙΟΣ 2010                   ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2010 »

ΑΡΧΕΙΟ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ