Menu

Balkan2016 Ravini Balkan2016 juniors Balkan2016 children

Το τριήμερο 1-3 Ιουλίου 2016 πραγματοποιήθηκε στο Ολυμπιακό Κέντρο Ιππασίας Μαρκόπουλου το Βαλκανικό Πρωτάθλημα Ιππικής Δεξιοτεχνίας 2016.

Αρχηγός της ελληνικής ομάδας ήταν η προπονήτρια του Ομίλου, Ελένη Μυράτ.

Αναλυτικά οι διακρίσεις των αθλητριών του ΕΙΟ έχουν ως εξής:

Χρυσό μετάλλιο κατέκτησε η ελληνική ομάδα των εφήβων η οποία απαρτίστηκε από την Θεοδώρα Λιβανού με τον Zidane, την Λαβίνια Μακροπούλου με τον Widoc Timbre, την Ελένη Ρέτσου με την Fairytale και την Ελισάβετ Μάικα με τον Sir Kavalier.

Την 3η θέση στο πρώτο αγώνισμα των παίδων κατέκτησε η Φοίβη Αλγιανάκη με τον Cassian 007 και την 5η θέση η Ειρήνη Ρέτσου με την Grace 316.

H Nina-Isabella Ravini με τη Djonas Figaro κατέκτησε την 1η θέση στο πρώτο αγώνισμα της κατηγορίας Young Riders.

Το Σάββατο 2 Ιουλίου, δεύτερη ημέρα των αγώνων, στην 3η θέση του αγωνίσματος εφήβων βρέθηκε η Λαβίνια Μακροπούλου με τον Widoc Timbre.

H Nina-Isabella Ravini με τη Djonas Figaro κατέκτησε την 1η θέση και στο 2ο αγώνισμα της κατηγορίας Young Riders.

Στο 2ο αγώνισμα της κατηγορίας Παίδων η Ειρήνη Ρέτσου με την Grace 316 κατέλαβαν την 3η θέση και η Φοίβη Αλγιανάκη με τον Cassian 006 την 5η.

Η ελληνική ομάδα με μέλη τις Δέσποινα Σιδηρά με τον Nocsley, την Ειρήνη Ρέτσου με την Grace 316, τη Φοίβη Αλγιανάκη με τον Cassian 006 και τη Ναταλία Φραγκιαδάκη με τον Odysseas, κατέκτησε την 1η θέση του Ομαδικού Παίδων για τη χώρα μας.

Την Κυριακή 3 Ιουλίου το πρόγραμμα συνεχίστηκε με τους τελικούς όλων των ηλικιακών κατηγοριών.

Στο τελευταίο αγώνισμα της κατηγορίας Παίδων η Φοίβη Αλγιανάκη με τον Cassian 007 και η Ειρήνη Ρέτσου με την Grace 316 κατέλαβαν την 3η και την 4η θέση αντίστοιχα.  Η Φοίβη Αλγιανάκη κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο του ατομικού παίδων στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα και η Ειρήνη Ρέτσου την 4η θέση.

Στο αγώνισμα Freestyle Εφήβων η Λαβίνια Μακροπούλου με τον Widoc Timbre αναδείχθηκε 4η και κατέλαβε την 4η θέση στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα εφήβων.

Ενώ στο Young Riders Freestyle η Nina-Isabella Ravini αναδείχθηκε για άλλη μία φορά νικήτρια και μαζί με το κύπελλο της ημέρας κατέκτησε και τον τίτλο της Πρωταθλήτριας στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα.   

Συγχαρητήρια σε όλους!

επιστροφή στην κορυφή

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΧΩΡΟΙ

ΑΓΩΝΕΣ

ΙΠΠΑΣΙΑ

ΣΥΝΤΟΜΕΥΣΕΙΣ