Αρχική σελίδα  
 


ΙΠΠΙΚΟ CAMP 2007

Γνωρίζοντας ότι ο σύγχρονος τρόπος ζωής έχει μειώσει τις ευκαιρίες των παιδιών της πόλης να έρθουν σε επαφή με τη φύση και τα ζώα και ιδιαίτερα με το άλογο, o Ελληνικός Ιππικός Όμιλος έδωσε την δυνατότητα στους μαθητές ιππείς, ηλικίας 8-12 ετών, της Ιππικής Ακαδημίας του, να συμμετάσχουν στο 2ο Ιππικό Camp. Το Ιππικό Camp πραγματοποιήθηκε από Δευτέρα 18 Ιουνίου έως Παρασκευή 22 Ιουνίου 2007 και από τις 08:45 έως τις 19:15, στις εγκαταστάσεις του με άλογα ιδιοκτησίας του, και με την επίβλεψη των εκπαιδευτών του Ομίλου.

Στόχος του Ιππικού Camp είναι να δίνει μια επιπλέον ευκαιρία για εξάσκηση στην ιππασία και εμπλουτισμό των γνώσεων για το άλογο μέσα από την καθημερινή ίππευση και ενασχόληση με το άλογο στο ιπποδρόμιο και στους στάβλους. Παράλληλα το φετινό Ιππικό Camp περιέλαβε: γυμναστική, κολύμβηση στο παρακείμενο Αthinna Swimming Center, Α' βοήθειες και διαιτολόγιο αθλητού, θεατρικό παιχνίδι, χειροτεχνίες, παρακολούθηση ταινιών και εκπαιδευτικών video σχετικών με το άλογο και την ιππασία, και άλλες δραστηριότητες για τη γνωριμία μεταξύ των ιππέων και πολλή διασκέδαση.

Το πρόγραμμα έκλεισε με έκθεση χειροτεχνιών, παρουσίαση θεατρικού παιχνιδιού, ιππικές επιδείξεις και την απονομή διπλωμάτων συμμετοχής.

Γονείς και παιδιά το χάρηκαν και ανυπομονούν για το 3ο Ιππικό Camp!
Ως ενθύμιο αυτών των ιππικών ημερών τα παιδιά έλαβαν προσφορά 1 DVD, και ένα αθλητικό μπλουζάκι.
 

ΕΙΣΗΓΗΤΕΣ:
Εκπαιδευτές Ιππασίας: κ.κ. Ιλόνα Στάϊκου (Υπεύθυνη), Τατιάνα Γεωργίου, Βάσω Μπεάκου
Υπεύθυνη Κολύμβησης: κα Βάσω Μπεάκου
Υπεύθυνος Γυμναστικής: κα Δέσποινα Κανδύλη
Θεατρικό Παιχνίδι: κα Αγγελική Κιβωτού
Χειροτεχνία: κα Μαρία Τσάλτα
Α' Βοήθειες: Ναυαγοσώστης κα Φανή Κατσαούνη
Κτηνίατρος: κος Α. Μητσόπουλος
Πεταλωτής: κος Γ. Λεφόρτ
Video: κος Μ. Κυπραίος
Γεύματα: Athinaios Catering

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΣΕΣ: Δάφνη Μαρίδη, Αλεξάνδρα Μαρίδη, Μαρία Καλύβα, Φανή Σταφυλοπάτη, Κιάρα Κοσκινά, Λίλα Μπουτάρη, Βαρβάρα Παξεβάνη, Δάφνη Παπαπολύζου, Κατερίνα Κανελλοπούλου
 

ΙΠΠΙΚΟ CAMP 2008 - ΙΠΠΙΚΟ CAMP 2009 - ΙΠΠΙΚΟ CAMP 2010 - ΙΠΠΙΚΟ CAMP 2012 - ΙΠΠΙΚΟ CAMP 2013