Menu

2019BalkanJumping

Tο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Υπερπήδησης Εμποδίων 2019 πραγματοποιήθηκε στις 5-8 Σεπτεμβρίου 2019 στην Κωνσταντινούπολη της Τουρκίας.

Τέσσερις αθλητές του Ελληνικού Ιππικού Ομίλου συμμετείχαν στην Ελληνική Εθνική Ομάδα Υπερπήδησης Εμποδίων: Ο Γρηγόρης Βόγλης (Quelly Briquedale) και η Σελήνη Ποππ (Brandy Sugar)  στην κατηγορία Ενηλίκων, ο Σταύρος Θεοφανόπουλος (Taquine du Vivier) στην κατηγορία Εφήβων και η Σεμέλη Ποππ (Arabella) στην κατηγορία Παίδων.

Χρυσός Βαλκανιονίκης στο Ομαδικό Εφήβων αναδείχτηκε ο Σταύρος Θεοφανόπουλος με την Taquine du Vivier! Στην ελληνική ομάδα εφήβων επίσης συμμετείχαν η Μαρία Νικολαΐδου, η Βαλέρια Ζαχαρίου και η Αθηνά Ζολώτα Γιάρα!

Το χάλκινο μετάλλιο στο Ομαδικό Ενηλίκων πανηγυρίσαν ο Γρηγόρης Βόγλης με την Quelly Briquedale και η Σελήνη Ποππ με τον Brandy Sugar! Στην ελληνική ομάδα επίσης συμμετείχαν ο Αντώνης Αντωνίου και ο Γιάννης Σκανδάλης!

Τέλος, η Άννα Λεβή με τον Coeur de Lion, που προπονούνται στον Παράδεισο, κατέκτησαν το χάλκινο μετάλλιο στο Ατομικό των Αμαζόνων και αργυρή διάκριση στο αντίστοιχο Ομαδικό! Την ελληνική ομάδα συμμετείχαν εκτός από την Άννα Λεβή, η Αγγέλικα Καρακασίλη, η Κατερίνα Λασκαρίδη και η Δανάη Μπεσδεμιώτη!

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους ιππείς και τις αμαζόνες!

Photo credits: photobit.net

επιστροφή στην κορυφή

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΧΩΡΟΙ

ΑΓΩΝΕΣ

ΙΠΠΑΣΙΑ

ΣΥΝΤΟΜΕΥΣΕΙΣ