Menu

2021.09MartiniPapadimitriou

Tο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Υπερπήδησης Εμποδίων 2021 πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στις 16-19 Σεπτεμβρίου 2021 στο Ολυμπιακό Κέντρο Ιππασίας στο Μαρκόπουλο. Η Ελλάδα έκανε εξαιρετική εμφάνιση και κέρδισε συνολικά 10 μετάλλια!

Στην Κατηγορία Αμαζόνων η Ελλάδα ανέβηκε και στα τρία σκαλιά του βάθρου στο ατομικό αγώνισμα. Χρυσή Βαλκανιονίκης αναδείχτηκε η αθλήτρια του Ελληνικού Ιππικού Ομίλου Στεφανία Παπαδημητρίου με τον Atash de la Hogue με 1 βαθμό ποινής από τους τέσσερις γύρους, στην 2η θέση η Κατερίνα Λασκαρίδη με την Calandra 21 και στην 3η θέση η Μαρία Παπουρδάνου με τον Butterfly des Rhodes! Στο ομαδικό αγώνισμα των Αμαζόνων η Ελλάδα κέρδισε το χρυσό μετάλλιο. Οι Ελληνίδες αμαζόνες Στεφανία Παπαδημητρίου με τον Atash de la Hogue, Κατερίνα Λασκαρίδη με την Calandra 21, Αμάντα Καραγεώργου με τον Rushdie και Μαρία Παπουρδάνου με τον Butterfly des Rhodes συγκέντρωσαν και στους δύο γύρους 9 βαθμούς ποινής και αναδείχθηκαν Βαλκανιονίκες.

Στην Κατηγορία Ενηλίκων η προπονήτρια του Ελληνικού Ιππικού Ομίλου Μόνικα Μαρτίνη με τον Electic Elvis αναδείχτηκε χάλκινη Βαλκανιονίκης με 5,90 βαθμούς.

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους ιππείς και τις αμαζόνες!
Photo credits: photobit.net

επιστροφή στην κορυφή

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΧΩΡΟΙ

ΑΓΩΝΕΣ

ΙΠΠΑΣΙΑ

ΣΥΝΤΟΜΕΥΣΕΙΣ