Menu

Το Σάββατο 31 Οκτωβρίου και την Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2015 πραγματοποιήθηκε ο αγώνας ιππασίας «ΕΙΟ Grand Prix 2015», που διοργάνωσε για άλλη μία χρονιά ο Ελληνικός Ιππικός Όμιλος, στις εγκαταστάσεις του, στον Παράδεισο Αμαρουσίου. Οι αγώνες στέφθηκαν από απόλυτη διοργανωτική και αγωνιστική επιτυχία, καθώς οι συμμετοχές των αγωνισμάτων του διημέρου ξεπέρασαν τις 300 ενώ συνέρρευσε πλήθος θεατών και τις δύο ημέρες.

Μεγάλη νικήτρια του «Αγωνίσματος 6 - Ozgorkey Holding Grand Prix» αναδείχθηκε η Μόνικα Μαρτίνη με τον ίππο Amadu με άπταιστη διαδρομή και στους δύο γύρους. Στο βάθρο ανέβηκαν, στη 2η θέση ο Κρίτωνας Ζαφειρόπουλος που ίππευσε τον DiCaprio και ο έφηβος, Κωνσταντίνος Παπαθανασίου που αγωνίστηκε με τον Secret Prince. Στην τέταρτη θέση βρέθηκε ο επίσης έφηβος,  Ανδρέας Βαρδινογιάννης με την Mercury, πέμπτος κατετάγη ο Πάρις Κουτσογιάννης με την Daouschka και στην έκτη θέση ο Αλέξανδρος Φουρλής με τον Haico.

Τα έπαθλα στους νικητές απένειμε ο Χορηγός του αγώνα, Armagan Ozgorkey, ο  οποίος ταξίδεψε στην Αθήνα ειδικά για να παρακολουθήσει το ΕΙΟ GrandPrix 2015.

EIOGP02To Σάββατο διεξήχθη το «Αγώνισμα 3 - Ομαδικό Αγώνισμα – 1,30 μ.» στο οποίο συμμετείχαν 12 ομάδες, μεταξύ των οποίων τρεις χορηγούμενες. Η ομάδα του Ιππικού Αθλητικού Ομίλου Φιλίππων αναδείχθηκε νικήτρια. Η ομάδα αποτελούνταν από τους Hannah Μυτιληναίου (Con Amore 6), Μόνικα Μαρτίνη (Amadu), Nick Channing-Williams (Last Chance). Στη 2η θέση βρέθηκε η ομάδα Lavipharm, με τους Γιώργο Δημαρά (Petrus de Roches GD), Αλέξανδρο Φουρλή (Haico) και Κωνσταντίνο Παπαθανασίου (Secret Prince). Την 3η θέση κέρδισαν οι αμαζόνες Μαρία Παπουρδάνου (Unique de Rhodes), Ελίνα Δενδρινού (Lando 303), Μαργαρίτα Δενδρινού (Bonfire van Vrinjhern) που αγωνίστηκαν υπό το σήμα της εταιρείας G4S.

Νικητής του παράλληλου Ατομικού Αγωνίσματος – 1,30 μ. αναδείχθηκε ο Nick Channing-Williams με τον ίππο Last Chance.

Τα έπαθλα του Ατομικού & Ομαδικού αγωνίσματος, απένειμε η Σίσσυ Ταταρίδα, Μέλος του Ελληνικού Ιππικού Ομίλου.

Την Κυριακή στους αγώνες παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης, ο οποίος συνόδευσε στην απονομή τον Γενικό Διευθυντή της Χορηγού Εταιρείας G4S Cash Solutions SA, Γιάννη Λυμπερόπουλο και απένειμαν τα έπαθλα στους νικητές του «Αγωνίσματος 5 - G4S-1,25 μ.», Μαργαρίτα Δενδρινού, Πάολα Μαρτίνη, Στέλιο Σταυρουλάκη, Γιώργο Δημαρά, Βαρδινογιάννη Ανδρέα, Άννα Δάναλη.

Την πρώτη θέση του «Αγωνίσματος 2 - COSMOTE-1,20 μ.» κατέκτησε η Σελήνη Ποππ με την Arabella. Τις υπόλοιπες θέσεις της βράβευσης συμπλήρωσαν ο Drasko Dokic (Icoon A), η Ελίνα Δενδρινού (Amona Z), ο Γιάννης Σκανδάλης (Jamiro Van de Boslandhoeve), ο Γιώργος Δημαράς (Lami du Hameau) και Νατάσα Φούκη (La Belle).

Τα έπαθλα απένειμαν ο Πρόεδρος του Ελληνικού Ιππικού Ομίλου, Θρασύβουλος Δάλλας και η Ελένη Μυράτ, διακεκριμένη αμαζόνα της ιππικής δεξιοτεχνίας και χορηγούμενη αθλήτρια της COSMOTE.

      

Στην κορυφή της κατάταξης του «Αγωνίσματος 4 - CAIR-1,15 μ.» βρέθηκε ο Κρίτωνας Ζαφειρόπουλος (Fairytale). Τις επόμενες θέσεις της κατάταξης κατέλαβαν οι: Ευθύμης Κρεμιώτης (Guldena), Χουχουλή Ευγενία (Czarevitch DBZ), Ελίνα Καμπά (Zoi Lalan), Παύλος Δαρεμάς (Elinosa) και Pavlin Mishovski (Kamino). O Πρόεδρος της Οινοποιείας CAIR, παραβρέθηκε και απένειμε τα έπαθλα του αγωνίσματος.

Στο «Αγώνισμα 1 -  1,10 μ.», τις έξι θέσεις της βράβευσης κατέλαβαν οι αθλητές: Ευθύμης Κρεμιώτης (Guldena), Νίκος Δρούγας (Upper Star Hero), Δήμητρα Οικονομίδου (Rowena H), Νεκταρία Αλιφέρη (Feline 114), Ευθύμης Κρεμιώτης (Queen Quidam), Wasila Ηλέκτρα (Little Miss Sunshine).

Οι νικητές βραβεύθηκαν από τις κυρίες Δάφνη Κοκκώνη και Ελένη Μητρέλη, Μέλη του Ελληνικού Ιππικού Ομίλου και Υποστηρικτές των αγώνων μέσω των εταιρειών «Έπαθλα Κοκκώνη» και «Studio 7 Florescence» αντίστοιχα.

Ο αγώνας έκλεισε με τους νικητές του Ozgorkey Holding Grand Prix να πανηγυρίζουν στο βάθρο!

Ο Διευθυντής Αγώνα και Μέλος του Δ.Σ. του ΕΙΟ, Γιώργος Δημαράς, ευχαρίστησε τους Χορηγούς που στήριξαν για άλλη μια χρονιά το ΕΙΟ Grand Prix 2015.

Επίσης, ευχαρίστησε όλους τους αθλητές που συμμετείχαν και τους εθελοντές που συμμερίστηκαν το όραμα της Οργανωτικής Επιτροπής για άρτιους και ποιοτικούς αγώνες και εργάστηκαν ακούραστα για το αποτέλεσμα.

 Ο αγώνας ΕΙΟ Grand Prix 2015, μεταδόθηκε μέσω live streaming με την υποστήριξη της Digital Minds. Οι τίτλοι και τα online αποτελέσματα δημιουργήθηκαν ειδικά για τους αγώνες του EIO από τον Jose Francisco Garcia (jeproject.gr). Οι φωτογραφίες και η βιντεοσκόπηση είναι προσφορά του Photobit.net.

Sponsors 2015

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Εθνικές Ομάδες Εμποδίων 2014 »
επιστροφή στην κορυφή

ΣΥΝΤΟΜΕΥΣΕΙΣ

ΙΠΠΑΣΙΑ

ΑΓΩΝΕΣ

ΧΩΡΟΙ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ